POTRESNA SCENA U ZADRUZI, DA LI STE VIDELI ŽUTU DANAS?! Ovaj snimak mnoge je RASPLAKAO, a sada je nastala i PANIKA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

šta se dešava?

POTRESNA SCENA U ZADRUZI, DA LI STE VIDELI ŽUTU DANAS?! Ovaj snimak mnoge je RASPLAKAO, a sada je nastala i PANIKA (VIDEO)

Tanja Jovićević bila je jako potresena

Objavljeno:

Prethodne noći, Zadrugu je napustila Tanja Jovićević nakon što je izgubila u duelu od Anđela Rankovića. Ona je po izbacivanju iz Bele kuće razgovarala sa Dušicom Jakovljević u studiju televizije "Pink".

- Malo sam se potrešena, jer smo se Žuta i ja onako opraštale. Tako je uvek kad nađem srodnu dušu pa moram da odem. Ali srešćemo se za par dana, drago mi je da sam je upoznala - rekla je Tanja.

Rok legenda je objasnila i ko joj je još, pored psa Žute, prirastao za srce i sa kojim zadrugarom će definitivno nastaviti druženje nakon 20. jula kada će se održati finale "Zadruge".

- Oseća se tenzija, nervoza. Blizu je kraj i svi su se umorili i sami od sebe. Neće biti ništa od opuštanja, jer je ovo šou program takmičarskog karaktera. Ovo su svi vrlo hrabri ljudi. Ovaj rijaliti nije samo igra. Rodila su se prava prijateljstva između mene i Baneta, Bore i Matore. Matora ima Sanju, ali ona ceni kategoriju prijateljstva kao takvu. Sa Andrijanom sam jako bliska, ona nikada nije promenila svoj odnos prema meni. Moje prijateljstvo sa Nadeždom i Mikijem je takođe veoma interesantno i mislim da će se nastaviti - rekla je pevačica.

A post shared by Žuta Zadruga (@zutazadruga) on

Žuta se od sinoć nije pojavila, verovatno boluje u samoći bez svoje Tanje, a fanovi se pitaju gde je i šta se dešava sa njom?

Bonus video

NATAŠA ZAPLAKALA, PA SVE RASPLAKALA! ZBOG SNIMKA BEKVALČEVE UŽIVO NAJEŽIĆETE SE: Voli me... VOLI ME, PONOVO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.