Kija i Luna otkrile šta im se dopada kod Slobe, pa saznale da su se obe ZALJUBILE u njega ZBOG OVOG! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić/Marina Lopičić/Dragan Kadić

Zadruga

Kija i Luna otkrile šta im se dopada kod Slobe, pa saznale da su se obe ZALJUBILE u njega ZBOG OVOG! (VIDEO)

Ana Korać je pred svojim cimerkama Lunom i Kijom rekla da joj nije jasno čibe ih je to Sloba očarao

Objavljeno:

Tokom prethodne večeri Ana Korać je pred svojim cimerkama Kristinom Kockar i Lunom Đogani priznala da joj nije jasno čime ih je Slobodan Radanović očarao i zbog čega one "gube glavu" i pate zbog njega, jer, kako kaže, ona ne vidi ništa što je vredno njihovog nerviranja.

Kristina se odmah javila kako bi rekla da njen suprug poseduje ogromne kvalitete i otkrila čime ju je on šarimirao.

Prvenstveno što ga volim i on je moj muž. Nije problem što sam se ja zaljubila već što ne mogu iz toga da se izvučem. Ja sam stvorila sliku da je on moj muškarac koga ću ja gledati u starosti. Kulturan, veran, pažljiv, ima smisao za humor sličan kao ja. Nisam znala da je kreten, odmah sam se zaljubila u njega. Ima ono pozadi, ima ono kao Šar pej, to volim da mazim, eto to je fizički. Ono što smo mi imali, prvi put sam to osetila. Mi imamo iste stavove po pitanju politike, muzike, to je ono što nas je spojilo. Bili smo oboje ostrašćeni nekim stvarima - pričala je sa ushićenjem Kija.

Kako Kija nije jedina ukućanka koja je pala na pevačev šarm, mlada Ivanjičanka je zahtevala i od Đoganijeve da joj ispriča šta joj se to dopalo kod Slobe.

Ja sam saglasna sa Kristinom, sve što je nabrojala, to sam isto osetila. U to sam se zaljubila. Najviše sam se zaljubila u njegovu skormnost, pričao mi je neke detalje iz privatnog života. Duhovitost, glas, prelepo peva. To je najlepši muški glas koji sam ja čula. Talenat na prvom mestu. Fizički izgled, njegov palac. Lep dečko. On je moj tip muškarca. Bejbi fejs, visok, krupan. Pametan, inteligenta, obrazovan. Ja sam mnogo toga naučila od njega.

Na osnovu njihovog izlaganja, vidi se da su obe "pale" na isto, a detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.