PREKIPELO JOJ: Ne želim više ni dan da ostanem ovde! Zadrugarka krenula ka vratima, samo jedna osoba je ubeđivala da ostane (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

i ona želi napolje

PREKIPELO JOJ: Ne želim više ni dan da ostanem ovde! Zadrugarka krenula ka vratima, samo jedna osoba je ubeđivala da ostane (VIDEO)

Dok su Pinkove zvezdice trajale u kući je nastao haos

Objavljeno:

Nadežda Biljić i Milan Milošević posvađali su se noćas dok su zajedno sa svojim cimerima gledali prvu polufinalnu emisiju najglednaijeg dečijeg muzičkog takmičenja Pinkove zvezdice

U toku svađe pale su teške reči između Nadežde i Milana, a novinar je pevačici rekao kako je ona samo za podsmevanje i da ga je sramota u ime njenih roditelja zbog intimnih akcija koje je imala pred kamerama.

Biljićevu je sve ovo veoma pogodilo zbog čega je otišla u sobu za rehabilitaciju i uzela kesu sa svojim stvarima u nameri da napusti rijaliti program "Zadruga". Sve vreme sa Nadeždom bila je Gordana Džehverović.

Kako je izgledala ova situacija možete pogledati u VIDEO - prilogu.

- Ne mogu više ni sekunde jedne ovde! Otvori mi vrata! Goco, ne zanima me! Hoću da idem na ova vrata i hoću kući! Sad! Neću da trpim ni sekunde jedne, neću da ih gledam! Ja pet meseci trpim ovde! Nema šta da se saberem, hoću da idem kući! - pričala je Nadežda.

- Ostavi to! Saberi se malo da pričamo! Nemoj sada deset dana pred kraj da praviš gluposti! Nadežda, sedi mirna! Ajde, budi mirna! - govorila je Gordana.

Nadezda je zatim otišla do kapije koja je bila zaključana, a onda je sela na klupu u dvorištu i nastavila da uživa u nastupima Pinkovih zvezdica.

BONUS VIDEO: DA LI JE PRETERALA? Katarina Grujić pokazala novu tetovažu, a nalazi se OVDE! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.