KO OVDE NAS ZAVLAČI? Društvene mreže GORE zbog ovog snimka: Luna laže da se nije čula sa Anabelom! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

ma dajte molim vas

KO OVDE NAS ZAVLAČI? Društvene mreže GORE zbog ovog snimka: Luna laže da se nije čula sa Anabelom! (VIDEO)

Iako se dosad od napada na račun toga što je ljubavnica oženjenom muškarcu branila time što se zaljubila, te da protiv svojih osećanja nije mogla, Luna Đogani je sinoć promenila ploču, a mnogi su primetili nešto neobično

Objavljeno:

Naime, Luna je bukvalno od reči do reči ponovila reči svoje majke Anabele Atijas, izrečene pre nekoliko meseci, ali ne u "Zadruzi" niti u bilo kom od razgovora koje je imala sa njom, a da su to zabeležile kamere rijalitija.

Opravdanje da se Đoganijeva ne oseća kao ljubavnica jer je "ljubavnica neko ko se skriva, a ne neko sa kim je muškarac javno" novina je u Luninom odgovoru na prozivke, te se postavlja pitanje kako je odjednom došla do toga, a da nije komunicirala sa majkom ili pogledala snimak.

Burne polemike se vode oko ovoga na društvenim mrežama, te tako jedni smatraju da je sasvim moguće da je Luna došla do ovog zaključka sama, dok drugi ističu da je praktično nemoguće da je ponovila od reči do reči ono što je njena majka pričala a da nije bila upućena u to.

Isto misle i govore?
Isto misle i govore?foto: Damir Dervišagić

Pogledajte snimke, pa zaključak donesite sami. Anabelinu defniciju ljubavnice pogledajte na narednom snimku na 1:10.

Lunine veoma slične reči, poslušajte u narednom snimku na 3:30.

Bonus video

HAVANA GORI, MAJA NAPROSTO SIJA: Srpska pevačica pleni poglede Kubanaca! OVA odevna kombinacija joj svakako u tome pomaže!

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.