KIJA PLAČE I URLA: Boli me k*urac za k*rvetinu! Ipak, ovo nije NAJVEĆI ŠOK koji se desio! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

haos

KIJA PLAČE I URLA: Boli me k*urac za k*rvetinu! Ipak, ovo nije NAJVEĆI ŠOK koji se desio! (VIDEO)

Treba sve ovo izdržati i ostati normalan

Objavljeno:

Sinoć je zadrugarima pušten snimak na kome Slobodan Radanović ljubi Kristinu Kockariza Škode koja se nalazi u dvorištu. Pevač koji je Kiju prevario pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga", negirao je da je ljubio svoju ženu iza automobila.

- Ja tvrdim da ovo nisam izgovorio! Ovo ako sam izgovorio, ne pomerio se sa ovog mesta! Evo - rekao je Sloba.

Kiju je pogodilo što Radanović nije želeo da prizna da se ljubio sa njom, zbog čega je počela da plače. Posle nekoliko minuta Kristina je izašla u dvorište, gde je jecala u suzama ispred sobe za rehabilitaciju. Nešto kasnije Kiju je tešio Lepi Mića.

- Ja znam da smo se ljubili! Ja se sećam gde sam ja bila. Povredio me kao čoveka. Kako može tako nešto? Samo što dalje od mene. Vidiš da je on ovo radio pre svega ovoga, samo što je ovo sada javno! Boli me k*rac za k*rvetinu! Ona mi je poslednja briga, vidiš da je takvih bilo koliko hoćeš! Ja ne mogu da verujem da sam se ja udala za takvog čoveka - pričala je Kija Mići.

Luna Đogani sinoć je nakon puštenog snimka rekla kako joj nije jasno da Slobodan Radanović može da spava i da je laže, a u video-prilozima ispod pogledajte kako je sve izgledalo protekle noći.

Bonus video

HAVANA GORI, MAJA NAPROSTO SIJA: Srpska pevačica pleni poglede Kubanaca! OVA odevna kombinacija joj svakako u tome pomaže!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.