VOJKE OD SARE KRIJE VELIKU TAJNU: Bio je u vezi sa Anom Korać, ona je čak upoznala njegove RODITELJE i često spavala kod njega!
Foto: Printscreen Youtube

NEĆE JOJ SE SVIDETI KAD OVO ČUJE

VOJKE OD SARE KRIJE VELIKU TAJNU: Bio je u vezi sa Anom Korać, ona je čak upoznala njegove RODITELJE i često spavala kod njega!

Vladan Vojnović Vojke od svoje devojke Sare Reljić krije švalersku prošlost

Objavljeno:

Ne kaže naš narod džaba da ispod mire sto đavola vire. Tako i Vladan Vojnović Vojke od svoje devojke Sare Reljić krije švalersku prošlost, a i to da je bio u vezi s Anom Korać, koju je čak dovodio u kuću.

Ana Korać bila je u vezi s Vojketom
Ana Korać bila je u vezi s Vojketom foto: Printscreen Youtube

- Ana je glumila u njegovom spotu, a nekoliko dana nakon snimanja oni su se i smuvali. Nikad nije hteo javno da je predstavi kao deovjku, ali dovodio ju je u kuću. On ima mnogo novca, ima i nekretnine u Beogradu, mada to krije, ali Ana je saznala da je lovator, pa je čak i tražila da joj pokaže stanove koje njegova porodica izdaje. Upoznala mu je roditelje, koji žive u Zemunu, ali nikada se nije predstavila kao Vojketova devojka, već je govorila da su drugari. Drugari, a ovamo ostajala noću kod njih i spavala u njegovom krevetu. Pa niko nije tako naivan - otkriva za Svet Vojketova drugarica i dodaje:

- Sara o tome ništa ne zna, a i bolje jer ni on ne zna ništa o njenoj prošlosti. Ana je dobra sa Sarom, ali nikada ne razgovaraju o Vojketu osim što je ova spomenula da se poznaju iz spoljnog sveta. Znam da je Ana zvala Vojketa pred ulazak u rijaliti i rekla mu da želi da budu na distanci i da niko ne sme da provali da je između njih nešto bilo. I on se drži dogovora, oboje očigledno glume već mesecima - završava izvor Sveta.

(Espreso.co.rs/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.