RIJALITI ZVEZDE NAJVEĆI KRIMINALCI U ZEMLJI? Prekršili su sve moguće zakone
Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić, Aleksandar Jovanović Cile

S ONE STRANE ZAKONA

RIJALITI ZVEZDE NAJVEĆI KRIMINALCI U ZEMLJI? Prekršili su sve moguće zakone

Soraja nije jedina rijaliti zvezda koja se našla sa one strane zakona

Objavljeno:

Soraji Vučelić, starleti koja se proslavila u rijaliti formatu Veliki brat, zabranjeno je da se vrati u Srbiju jer je proglašena bezbednosno rizičnom osobom.

Soraji Vučelić je zabranjen ulazak u sladu sa Zakonom o strancima, na osnovu kog se bez posebnog obrazloženja ulazak u zemlju može zabraniti stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili bezbednosti Srbije i njenih građana. Spisak postoji od ranije, ali je on nedavno proširen i tada je na njega dospelo i Sorajino ime. Imena u registru su tajna, i čak ni osobe koje su na spisku se ne obaveštavaju o tome, već da ne mogu u Srbiju saznaju tek kada se pojave na graničnom prelazu.

Soraja nije jedina rijaliti zvezda koja se našla sa one strane zakona.

Vuk Mob

Vuk Mob
Vuk Mob foto: Printscreen Instagram

Reper Vuk Mob, koji je učestvovao u rijalitiju Parovi, u junu je povređen u pucnjavi ispred jednog beogradskog splava. Pored njega, ranjene su još dve osobe. Iz bolnice je objavio selfi uz poruku "Still alive bitch"

Ivan Marinković

Ivan Marinković
Ivan Marinković foto: Printscreen Youtube

Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan i učesnik rijalitija Farma i Parovi, krajem prošlog meseca uhapšen je zbog krađe u jednom marketu u Pančevu.

I ranije je bio poznat po skandaloznom ponašanju. Goca ga je optuživala da ne plaća alimentaciju, da ju je maltretirao i tukao.

U septembru 2014. pretučen je na Terazijama, za šta je optužio člana Amadeus benda, Aleksandra Stanimirovića, a nakon toga pojavile su se informacije da je samo nekoliko dana ranije šutirao i šamarao bivšu devojku, što je Marinković negirao.

Zmaj od Šipova

Zmaj od Šipova
Zmaj od Šipova foto: Printscreen/ Happy TV

Zbog sumnje da je pretukao mladića iz sela, policija u Mrkonjić Gradu, u aprilu ove godine uhapsila je Iliju Grahovca, poznatijeg kao Zmaja od Šipova.

- U Zmajevo imanje ušao je mladić iz sela, u alkoholisanom stanju, i zabo je nož u njegovu kravu, koja je bila sva krvava - priča advokat Tomić.

- Pošto je mom klijentu krava svetinja, 'odgovorio' je 'ručno' seoskom kabadahiji – rekao je Tomić.

Ubrzo potom stigla je policija stavila lisice na ruke Zmaju od Šipova, što ga je teško pogodila.

Zmaj se, po povratuku iz rijalitija, posvetio stoci, znatno je uvećao njihov broj i brutalan atak na kravu nije mogao da oprosti.

Deo meštana, inače, zamera Zmaju da ne brine o svojim kravama, da su najčešće gladne, da hodaju po ulicama Šipova, ugrožavajući saobraćaj.

- To, jednostavno, nije tačno, jer sve činim za moje krave, za njih živim, njih i hranim i timarim i, kao što se videlo, branim po cenu zatvora - kaže Ilija Grahovac.

Kristijan Golubović

Kristijan Golubović
Kristijan Golubović foto: News1/Zorana Jevtić

Verovatno najpoznatiji rijaliti kriminalac zove se Kristijan Golubović.

Golubović ima obiman kriminalni dosije, a nasilničko ponašanje i kršenje zakona iskazivao je i dok je bio na slobodi, pa čak i pred kamerama rijalitija.

Mladen Vuletić

Mladen Vuletić
Mladen Vuletić foto: Youtube printscreen

Mladen Vuletić, učesnik rijalitija Parovi, proveo je tri godine u zatvoru zbog pljačke banke u Podgorici 2011. godine.

Sloba Radanović

Sloba Radanović
Sloba Radanović foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Sloba Radanović, pevač i učesnik rijalitija Zadruga, priveden je sredinom marta prošle godine zbog toga što je policija pronašla kokain u automobilu u kojem se nalazio sa prijateljima.

Slobodan je tom prilikom priveden u policijsku stanicu na Savskom vencu, gde je dao iskaz u kojem je naveo da nema ništa sa nedozvoljenom supstancom koja je pronađena u vozilu.

Sve se dogodilo kada je policija zaustavila Radanovića posle boravka u jednom poznatom beogradskom kafiću, dok se nalazio u automobilu sa dva prijatelja. Policajac je tada primetio da je neko od njih trojice bacio kesicu sa kokainom u vozilo i rekao kolegi da mu pomogne da je pronađu.

Sloba je u izjavi ispričao da je zapazio kesicu sa belim prahom iza vozačevog sedišta, ali da on nema ništa s tim.

- Kod Zelenog venca, u jednoj ulici, zaustavili su nas policajci, koji su nam rekli da izađemo iz vozila i ja sam stao pored suvozačevih vrata jer sam sedeo na suvozačevom mestu. Tada sam čuo da je neko od policajaca rekao: „Gledaj gde je bacio kokain”, i ja sam pogledao u vozilo i iza vozačevog sedišta na podu video jednu kesicu - ispričao je Radanović i nastavio da uverava policajce da ne konzumira drogu, preneli su srpski mediji.

Maca Diskrecija

Protiv Mace Diskrecije se pre njenog ulaska u Zadrugu vodio postupak zbog bavljenja prostitucijom.

Policajci stu tokom njenog boravka u Zadruzi došli da je uhapse jer nije platila novac državi ali je, kako se pisalo u medijima, uplatila novac koji joj je oduzet od honorara.

Maca Diskrecija je prošle godine javno priznala da se bavi najstarijim zanatom.

Antal Skendžić

Antal Skendžić
Antal Skendžić foto: Printscreen

Učesnik druge sezone rijalitija Veliki brat, Antal Skendžić pre 11 godina počinio je težak zločin. On je sa 20 godina, ubio svoju majku Rozaliju, a dobio je kaznu zatvora od 10 godina.

Na suđenju je ustanovljeno da je Skendžić u momentu ubistva bio svestan šta je uradio i da je njegova uračunljivost bila nebitno smanjena.

Žarko Stojanović

Žarko Stojanović
Žarko Stojanović foto: Printscreen Youtube

Zbog maltretiranja Saške Karan u programu uživo dok je bio u Zadruzi, reagovala je i policija koja ga je privela u oktobru prošle godine i izvela ga iz rijalitija nakon čega je diskvalifikovan.

Žarko je došao na ideju da u jednu posudu naspe balegu iz štale, a zatim je njom polio Sašku od glave do pete.

Potom je ona sačekala pogodan momenat u kom je sakupila svu njegovu odeću i bacila je u jezero.

Ovo je izazvao fizički obračun između njih dvoje, Stojanović je dobio nekoliko udaraca, da bi potom polomio sve što mu se našlo pri ruci.

Pretili su jedno drugom, a sukob se prekinuo kad je policija ušla u rijaliti i odvela Stojanovića.

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.