KAO DA SMO BOGATAŠI! Ako imate viška para, nećete na more, a ostala vam je čak cela pašteta u frižideru - finansirajte rođendan Slobi!
Foto: Printscreen

da li je realno?

KAO DA SMO BOGATAŠI! Ako imate viška para, nećete na more, a ostala vam je čak cela pašteta u frižideru - finansirajte rođendan Slobi!

Sve mu je loše

Objavljeno:

Finale "Zadruge" zakazano je za 20. jun i većina zadrugara željno iščekuje da taj dan konačno stigne, kako bi konačno otišli kući.

Za sada je i dalje sve moguće, mada su favoriti za pobedu i dalje Kristina Kija Kockar, ili možda Sloba Radanović, ili Luna Đogani. Mada, Radanoviću svakodnevno pada popularnost, jer se upleo u mrežu sopstvenih laži, obećavajući svašta i supruzi Kiji i bivšoj ljubavnici Luni.

Uprkos tome, Radanović će sigurno biti vrlo veseo tog 20. juna bez obzira na rezultat u rijalitiju - toga dana pada i njegov rođendan. Dakle, em izlazi iz "Zadruge" (mada mu neće biti lako ni napolju), em puni 28 godina. A videćemo da li će mu to pomoći da se bolje plasira.

Jedva čeka 20.jun!
Jedva čeka 20.jun!foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Fanovi na društvenim mrežama već sakupljaju pare za poklone Slobi, pa ako baš imate viška para... Uz dužno poštovanje Radanoviću, verujemo da ima i važnijih stvari za trošak od njegovog rođendana.

Bonus video

PEJOVIĆ SE OGLASIO POVODOM AGONIJE KROZ KOJU PROLAZI: Ukrali mu identitet, umešala se policija, propatila je i njegova porodica!

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.