PANIKA U ZADRUZI ZBOG CRNE MAGIJE! Nezapamćeni haos nastao posle NJENIH reči i MORBIDNIH POJAVA (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

da li verujete u ovo?

PANIKA U ZADRUZI ZBOG CRNE MAGIJE! Nezapamćeni haos nastao posle NJENIH reči i MORBIDNIH POJAVA (FOTO)

I taman kada smo pomislili da smo videli i čuli sve što je moglo da se desi u "Zadruzi", došlo je do tzv. afere "crna magija"

Objavljeno:

Naime, nedavno izbačena učesnica spomenutog rijalitija Saška Karan iznela je na društvenim mrežama skandaloznu tvrdnju koja se tiče ljubavnog trougla koji čine Kija Kockar, Sloba Radanović i Luna Đogani, a u sve to je umešala i Anabelu Atijas.

Sve je počelo zbog prozivke na račun Zorane Stefanov.

- Planski je ušla, da bi prenela informacije od Razije kako da omađija Slobu crnom magijom! I juče je uzela Kijinu majicu i gaćice da bi i nju omađijala Razija! Nađite snimke na kojima Zorana krade Kijine stvari. Ne dajmo da i Kija bude omađijana ovim Razijinim prljavim magijama! - počela je svoje izlaganje Saška, dodavši da su mediji i ranije prenosili da je Anabela, koju oslovljava kao Raziju, navodno posećivala vračare.

Mnogi su poverovali u izjavu Saške Karan
Mnogi su poverovali u izjavu Saške Karanfoto: Printscreen

- Počev od crne brojanice sa naopačke okrenutim krstom, zatim sečenjem njegove kose od strane Lunjare, slanja crnih jaja na Uskrs, onda pojavom Razijine vračare u pozadini poslednjeg poziva Razijinog sa Lunjarom! - besnela je Karanova, iznoseći prilično ozbiljne optužbe na račun porodice Đogani.

Luna Đogani uzima malo kose od Slobe
Luna Đogani uzima malo kose od Slobefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Reakcije korisnika društvenih mreža su bile podeljene, pa su tako jedni podržavali ovu priču, dok su drugi isticali kako je suludo verovati u "bapske priče".

Bonus video

SVE SE TOPI OD LJUBAVI: Atraktivna voditeljka izazvala oduševljenje novim snimkom!

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.