SKANDAL NAD SKANDALIMA! Iz stana Kijinog oca ODNETE SVE STVARI, evo ko je to učinio!
Foto: Filip Plavčić

biće slomljena kad sazna

SKANDAL NAD SKANDALIMA! Iz stana Kijinog oca ODNETE SVE STVARI, evo ko je to učinio!

Rodni grad jedne od najpopularnijih učesnica rijalitija Kristine Kije Kockar, Zrenjanin, ovih dana potresa skandal koji se dogodio još na dan sahrane Kijinog oca Miloša Kockara, 3. maja

Objavljeno:

Njene komšije u Zrenjaninu govore da je Kijin stric, kako kažu, "opljačkao" Kiju. Još na dan bratovljeve sahrane potpuno je ispraznio stan u vlasništvu svog brata, a Kristininog oca, preminulog Miloša Kockara.

"Miloš je tu živeo sam. Jedini naslednici su njegova ćerka Kija i njegova supruga koja živi u Nemačkoj. On je umro 28. aprila, ujutru u pola 10, a njegov brat je u popodnevnim časovima kompletno ispraznio njegov stan", pričaju šokirane komšije u Zrenjaninu.

Kija će biti slomljena kada sazna
Kija će biti slomljena kada saznafoto: Filip Plavčić

Zrenjanin bruji o ovome što se dogodilo, a mnogi se pitaju kako je ovo moguće uraditi istog dana kada je sahrana, a pritom i bez pokrenute ostavinske raprave.

'U stanu su ostali samo zidovi
"U stanu su ostali samo zidovi"foto: Filip Plavčić

"Sav nameštaj, sve je ispražnjeno. Ostali su samo zidovi. I radni deo, i šporet i frižider, sto i stolice, ljudi su sve videli. To je sad bum u gradu. Ni ostavinska rasprava nije urađena... Istog dana je skinuo radni deo. Na svoju je ruku to uradio. Njegov brat je umro prepodne, a on je popodne ispraznio stan. Čak je proveravao i da li mu brat ima neki račun u banci", pričaju Kijine komšije i komentarišu kako niko ne zna da li je u stanu bilo nešto vredno ili ne.

Inače, Kijin stric je oženjen i ima dvoje dece, a Kija je sa stricem u dobrim odnosima. Osim toga, dolazio je na njene rođendane, a bio je i na njenoj i Slobodanovoj svadbi. Kako se priča, ni njegova materijalna situacija nije loša, te nikome nije jasno zbog čega je uradio ovako nešto, piše Telegraf.

Nadicu Zeljković je potvrdila ova saznanja, ali ništa više od toga nije želela da kaže.

Bonus video

SVE SE TOPI OD LJUBAVI: Atraktivna voditeljka izazvala oduševljenje novim snimkom!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.