NEMAM STAV JER SU ME CEO ŽIVOT PONIŽAVALI I TUKLI: Nadežda se potpuno slomila! Grcala u suzama i pričala Mikiju svoju TUŽNU SUDBINU (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

GORKA SUDBINA

NEMAM STAV JER SU ME CEO ŽIVOT PONIŽAVALI I TUKLI: Nadežda se potpuno slomila! Grcala u suzama i pričala Mikiju svoju TUŽNU SUDBINU (VIDEO)

Miki nije odustajao od toga da svojoj verenici pomogne da se izbori sa svim provokacijama sa kojima se susrela u rijalitiju

Objavljeno:

Nadežda Biljić je tokom prethodnih dana naišla na provokacije i uvrede svojih cimera, zbog čega je Miki Đuričić poveo ozbiljan razgovor sa svojom verenicom kako bi joj podigao samopouzdanje i savetovao je kako da se postavi u takvim situacijama.

Duboka polemika se povela zbog toga što je Bane Čolak uputio Pinkovoj zvezdi niz uvreda koje su zasmetale Mikiju, pa je pokušao da joj objasni da ne sme da gazi svoj obraz i da mora imati samopoštovanje.

- Devojko, nemoj da ulaziš u rasprave, ako on čovek ima slobodu da ti to kaže preda mnom. Ja to ne dozvoljavam, ako ti to dozvoljavaš, onda je to tvoj problem. Nisam čuo od tebe da mu ti kažeš da ne radi to. Ako ti nemaš problem da on tebi kaže "debilu, pu*i ku*ac", to govori o tebi. Kako ti izgrađuješ sebe kao ličnost, ako takve stvari sebi možeš da dozvoljavaš. Ovaj ti govori "debilu", ovaj "pu*i ku*ac", o čemu se radi tu? Kako to možeš da dozvoliš? - pokušavao je MIki da urazumi svoju devojku.

Nadežda se prisetila svih životnih trauma
Nadežda se prisetila svih životnih trauma foto: Printscreen Youtube

- Nemam svoj stav zato što su me ceo život ponižavali i tukli. Nemoj da me podsećaš na to. Imam strah... Muškarac koji se meni unese u facu, ja ućutim i sklonim se. Ceo život su me tukli i ponižavali, šta ti nije jasno?! Zato imam košmare i ne spavam noću. Ne smem da se sukobim sa muškarcem. Ja sam ceo život samotnjak, sklanjam se od ljudi. - pričala je Nadežda.

Nadeždu je sve ovo podsetilo na njenu prošlost kada je bila maltretirana od strane svog bivšeg momka, a onda se i zaplakala. Miki je nastavio da je savetuje, ali je to samo izazivalo bes u njoj.

- Moraš da imaš stav, da imaš ličnost - pružao je podršku Đuričić svojoj verenici.

- Ja nemam stav, ja sam bezlična. Ja sam samo da pevam, sa mnom će svi brisati pod i kraj priče - rekla je Nadežda plačljivim glasom.

- Ja nisam navikao da se neko tako ponaša prema mojoj devojci. Ja ne razumem da je neko sa kim si ti bila emotivno vezana govori tebi "debilu, pu*i ku*ac", i to pred tvojim dečku. Treba da se prema tebi ophode kao prema ženi, ne kao prema ortaku - savetovao ju je Miki.

Miki nije odustajao od toga da svojoj verenici pomogne da se izbori sa svim provokacijama sa kojima se susrela u rijalitiju tako što ju je savetovao da za sve mora imati odbrambeni stav.

Kako je to izlgedalo pogledajte u video-prilogu:

Bonus video ĐANIJU SUPRUGA SPREMILA IZNENAĐENJE

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.