Novi biser Tijane Ajfon: Tverkovanjem protiv zatvora! (VIDEO)

našla je sebi leka

Novi biser Tijane Ajfon: Tverkovanjem protiv zatvora! (VIDEO)

U sinoćnoj emisiji rijalitija "Parovi" Tijana Ajfon nas je sve "oduševila" novom izjavom
Objavljeno: 19:03h

U rijalitiju "Parovi" sinoć je bilo više nego zanimljivo. Hrvatska pevačica Morena Marjanović učila je Tijanu Ajfon tverkovanju. Tijana je mrdala guzom, Marko Perović je rešio da iskoristi priliku i da je dodirne, a Vesna Rivas kada je videla kako se oni zabavljaju rešila je da se pridruži. Cena slave: Pogledajte na šta su sve spremni ukućani Parova (VIDEO) - Au, što je ovo dobro, rade mi hormoni. Vrela sam - rekla je Tijana dok je pokušavala da tverkuje kao Morena.

Printscreen/ YouTube/ Parovi TV Happy
Parovi postaju porodična firma! Stižu Macin otac, Ružicina baba, Gastozova Marija... Nakon kraćeg razgovora koji je Tijana Ajfon povela sa Vesnom Rivas povodom silikona, starleta je napustila dnevnu sobu na nekoliko minuta, a kada se vratila konstatovala je jako "interesantnu" stvar.
- Ovo tverkovanje je odlično. Evo sad sam kaki*a nakon dva dana zatvora - bila je bespotrebno iskrena Ajfonka. Jelena Krunić otkrila: Bilo je seksa na Farmi (VIDEO) Pogledajte kako je Morena, pre par dana, pokazala svoje umeće tverkovanja koje je pokušala da prenese i na Tijanu Ajfon.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.