SA MNOM JE BIO FRAJERČINA, A VIDI GA SAD, PROPAO! Kija komentarisala Slobin izgled, on poludeo, pa je UVREDIO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

PRE I POSLE

SA MNOM JE BIO FRAJERČINA, A VIDI GA SAD, PROPAO! Kija komentarisala Slobin izgled, on poludeo, pa je UVREDIO! (VIDEO)

Ana Korać čula je sve ovo, pa je iz šale izgovorila kako je ona Slobina sledeća devojka i da će biti zajedno kada izađu iz rijaliti programa "Zadruga", međutim Kija i Lepi Mića su je savetovali da Sloba nije za nju

Objavljeno: 16:49h

Dok je sa svojim suprugom Slobodanom Radanovićem i ostalim ukućanima boravila u spavaćoj sobi, Kristina Kockar rekla je pevaču da se nikada neće razvesti od njega i da će mu svaka devojka biti ljubavnica.

U jednom trenutku Kija je prokomentarisala i Slobin sadašnji fizički izgled i prisetila se dana kako je pevač izgledao kada su bili u srećnom braku.

- Sa mnom je bio frajerčina, a vidi ga sad! Propao! Ja nisam ljubomorna, ja sam samo realna. Jeste li videli onu sliku u novinama kada se ljubimo, a vidi ga sada na šta liči. On je, bre, zlo! Marš, možeš da kažeš keru! Od*ebi! - govorila je Kija Slobi.

Ana Korać čula je sve ovo, pa je iz šale izgovorila kako je ona Slobina sledeća devojka i da će biti zajedno kada izađu iz rijaliti programa "Zadruga", međutim Kija i Lepi Mića su je savetovali da Sloba nije za nju.

- Možeš da mi pop*šiš! - besan je bio Radanović.

- Od*ebi! Kako te nije sramota! To možeš svojoj ljubavnici da kažeš! Ja tebi kažem da pop*šiš k*rac, šta? Tako da od*ebi, debilčino! E, Slobodane, prodao si me za k*rac! Bog sve vraća, sve što si meni ružno učinio! Počev od tebe i od drugih ljudi! Sve se vraća - pričala je Kija.

U donjem video-prilogu možete pogledati kako je izgledala ova situacija, kao i šta se sve dešavalo.

BONUS VIDEO: NJIHOVE SUDBINE SU SE POKLOPILE! LUNA DOŽIVELA SLOM ZBOG SLOBE: A ono što joj je mama Anabela poručila će joj biti UTEHA! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.