ČULO SE TAP-TAP: Zadrugarima pušten snimak Matorine i Sanjine AKCIJE, one propale u zemlju od BLAMA, a Jovanin komentar je URNEBESAN (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

HIT!

ČULO SE TAP-TAP: Zadrugarima pušten snimak Matorine i Sanjine AKCIJE, one propale u zemlju od BLAMA, a Jovanin komentar je URNEBESAN (VIDEO)

Miki Đuričić je svojim cimerkama udelio nekoliko saveta kada su u pitanju intimne akcije u ovom delu Zadruge

Objavljeno:

Prošle noći zadrugari su imali prilike da pogledaju šta su to oni, ali i njihovi cimeri radili proteklih dana. Ono što niko od njih nije znao, jeste da se dogodila akcija između Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković.

Dok su gledali snimak svog intimnog druženja, Jovana i Sanja su spustile glave, a Stankovićeva je u nekoliko navrata nogom dodirivala Matoru. Nakon što su svi videli šta se desilo, Tomićeva je priznala da je bila bliska sa ovom ukućankom.

Matora i Sanja su pre neki dan imale akciju
Matora i Sanja su pre neki dan imale akciju foto: Printscreen Youtube

- Da preživim još i ovo... Mene je sramota! Prvo da objasnim, ono što se čuje "tap-tap", to je lopta! Malo smo se zanele. Otišle smo sa namerom da spavamo i eto. Mene je sada jako sramota. Ja nisam smela da izađem napolje od sramote kada smo uradile ovo. Čuje se lopta ono što udara, a ono što mljacka to je ljubav. Iskreno! Debil! Nismo išle namerno da to radimo, a bubice su bile na nama. J*bi ga! - govorila je Matora.

Obe su se postidele
Obe su se postidele foto: Printscreen Youtube

Sanja Stanković nije imala komentar, a posle Jovaninog izlaganja Miki Đuričić je svojim cimerkama udelio nekoliko saveta kada su u pitanju intimne akcije u ovom delu Zadruge.

Pogledajte kako je izgledao ovaj neprijatni momenat:

Bonus video NJIH 3 SU VODITELJKE SLAGALICE I PLAVUŠE SU: Ali ih povezuje još JEDNA BITNA STVAR, a tek kad čujete šta su sve u životu PREGURALE PREKO PLEĆA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.