TEŠKE REČI SAD VEĆ BIVŠIH PRIJATELJA: Nazvao je Lunu Đogani ISTROŠENIM DŽOGEROM, Anabelu uporedio s OVIM, a sad mu je pevačica odgovorila!
Foto: Dragan Kadić, Printscreen Youtube

AU!

TEŠKE REČI SAD VEĆ BIVŠIH PRIJATELJA: Nazvao je Lunu Đogani ISTROŠENIM DŽOGEROM, Anabelu uporedio s OVIM, a sad mu je pevačica odgovorila!

On je "opleo" po blogerki, a nije štedeo ni njenu majku

Objavljeno:

Iako je porodica Đogani bila u više nego korektnim odnosima sa Sašom Vidićem, stvari su se iz korena promenile nakon ulaska Lune Đogani u "Zadrugu" jer je modni kritičar, narodski rečeno, "opleo" po blogerki, a pre nekoliko dana je otišao i korak dalje tako što je njeno pojavljivanje na "Zadrugoviziji" uporedio sa "istrošenim džogerom".

Saša Vidić
Saša Vidić foto: Stefan Jokić

Vidić je, takođe, bio veoma oštar i prema njenoj majci Anabeli Atijas koju je u "Exkluzivu" prokomentarisao rečima:

- Anabela me podseća na bukvu jer se prezivala Bukva. Ne asocira me ona na bilo šta. Možda na pevačicu kojoj je prošlo vreme.

Sa druge strane, nekadašnja članica grupe "Funky G" je bila veoma blaga kada je reč od Saši pred kamerama iste emisije.

- To je njegovo mišljenje. Ja poštujem njegovo mišljenje. Čovek samo radi svoj posao i to je to - mirnim tonom je odgovorila Anabela.

BONUS VIDEO: NJIHOVE SUDBINE SU SE POKLOPILE! LUNA DOŽIVELA SLOM ZBOG SLOBE: A ono što joj je mama Anabela poručila će joj biti UTEHA! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.