NEĆETE VEROVATI, ALI STVARNO: Ovako izgleda ROĐENA SESTRA Miljane Kulić! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

zadruga

NEĆETE VEROVATI, ALI STVARNO: Ovako izgleda ROĐENA SESTRA Miljane Kulić! (FOTO)

Ona ima samo 21 godinu i veoma je atraktivna

Objavljeno: 17:27h

Miljana Kulić, trudna ukućanka rijalitija "Zadruga", uvek je u centru pažnje: trenutno je u lošim odnosima sa Markom Miljkovićem, Gordanom i Teodorom Džehverović, ali i sa Anđelom Rankovićem, dok je sa nekim cimerima kao što je Sloba Radanović uspela da izgladi odnose i reši probleme u komunikaciji.

Imali smo priliku da vidimo kako izgledaju roditelji ove ukućanke, tokom njihovih gostovanja u studiju "Zadruge" u Šimanovcima, odakle su pružali podršku svojoj naslednici.

Ali, sestre Miljane Kulić javnost nije imala priliku da vidi. Zadrugarka koja je trenutno u drugom stanju jeste i najstarija među njima, a pažnju je privukla i Miljanina srednja sestra Tijana Kulić.

Tijana Kulić je veoma atraktivna
Tijana Kulić je veoma atraktivna foto: Facebook Printscreen

Izvor blizak Kulićima tvrdi i da je Miljana često znala da zameri svojoj sestri što nije želela da se pojavljuje pred kamerama i da bude uz nju dok se ona takmiči.

Mnogi kažu da je Tijana lepša od Miljane Kulić
Mnogi kažu da je Tijana lepša od Miljane Kulić foto: Facebook Printscreen

Tijana Kulić trenutno je student Ekonomskog fakulteta u Nišu, a u slobodno vreme bavi se modelingom. Na svojim profilima na društvenim mrežama ona često zna da objavi i fotografije sa dečkom sa kojim je u dugoj ljubavnoj romansi. Miljanina sestra ima dvadeset jednu godinu, a zbog svog atraktivnog izgleda dobija samo pozitivne komentare.

Tijana se baš lepo oblači
Tijana se baš lepo oblači foto: Facebook Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.