Gastoz opaki biznismen: Pokrenuo svoj brend majica i dukseva!

ma, nemoguće!

Gastoz opaki biznismen: Pokrenuo svoj brend majica i dukseva!

Nenad Marinković Gastoz pokrenuo je svoj prvi biznis. Uložio je 2.000 evra i vratio ih za samo 4 dana
Objavljeno:

Pobednik prošle sezone "Parova" na Hepi televiziji, Nenad Marinković Gastoz, počeo je da se bavi privatnim biznisom pre par dana i već ima rezultate kojima se hvali. Pa čekaj, dokle više?! Gastoz šutirao Tijanu i Ružicu! (VIDEO) - Pokrenuo sam svoj brend - "bahat", majice, trenerke i dukseve. Uložio sam dve hiljade evra i sve mi se vratilo za nekoliko dana - rekao je Gastoz.

Zorica Dukić podržala je svog momka koji nije prestao da priča o novcu. Reakcija Gastoza kad ga je bivša iznenadila u studiju najbolje pokazuje šta misli o Zorici i Gorani! - Odlaskom u Pariz uvek sam imao novac, od žurki, muzike, klabinga. Živeo sam u maminom iznajmljenom stanu i nisam imao para da se osamostalim. Nije lako tamo kupiti stan na kredit. Otplaćivao bih ja, moja deca, unuci... Sad je drugačija priča - kazao je Gastoz.
Parove testiraju na narkotike: Videlo se, Ružo, da si se nečim pukla, nemoj da lažeš! Gastoz je takođe rekao da će, čim izađe iz rijalitija samo izlaziti u klubove, baviti se muzikom i uživati. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.