GAGI ĐOGANI BIO U POSETI DRAGINJI I DUŠANU: Otkrio šta mu je rekao Slobin otac!
Gagi Đogani bio je u poseti Slobinim roditeljima, Foto: Printscreen/ Instagram/ gagidjogani

PRIJATELJI

GAGI ĐOGANI BIO U POSETI DRAGINJI I DUŠANU: Otkrio šta mu je rekao Slobin otac!

Ono što je mnoge iznenadilo jeste poseta Gagija Đoganija Slobinim roditeljima

Objavljeno:

Veza Lune i Slobe opstaje bez obzira na mnogobrojne turbulencije, a njihovi roditelji podržavaju njihovu vezu.

Ono što je mnoge iznenadilo jeste poseta Gagija Đoganija Slobinim roditeljima.

Gagi je otkrio kakvo iskustvo nosi iz posete porodici Radanović:

- Osetio sam potrebu da sednem u auto i odem do njih da im dam podršku, jer znam kroz šta prolaze. Krećem od sebe kroz šta ja prolazim. Nisam bio dobro prvih šest, sedam meseci, sada se sve to privodi kraju. Osetio sam potrebu da odem do njih i da im objasnim kakav je šoubiznis u kome sam ja već 25 godina, jer ipak su oni ljudi u godinama. Podržavam Slobinu i Luninu vezu.

Draginja Radanović
Draginja Radanović foto: Printscreen

- Naravno da poštujem Slobu, veliki respekt, volim ga i znam koliko im je tamo teško i sve to drugačije sagledavaju. Niko ne može da im objasni šta je estrada, šta je rijaliti. Ja sam bio u rijalitiju, otišao sam tamo da im prenesem iskustvo i da ih smirim i da ih dovedem do stanja da se ne nerviraju. Jer ipak su oni u godinama i ne želim da im se bilo šta loše desi. Uspeo sam u tome i oni su me dočekali srdačno i ljubazno. Dušan mi je rekao "Gde si, prijatelju moj". Bilo mi je žao što moj bratanac i sestra nisu to usnimili. Ja nisam tamo išao sam. Jednom sam se samo čuo sa Draginjom, a Dušana sam video samo na televiziji. Pričali smo o svemu. Ispričao sam im moje iskustvo od 25 godina sa Pinkom, rijalitijima, novinarima, detaljno i lepo im sve objasnio - rekao je Gagi za Pink.rs, a potom nastavio:

Dušan Radanović
Dušan Radanović foto: Printscreen Youtube

- Oni su jedni divni ljudi, kao i njihov sin Sloba i nisam ni mislio drugačije. Slika sve govori. Jednu sliku sam napravio, gde je mene Draginja zagrlila, a Dušan je pomalo stidljiv, pa se nije približio Draginji. Bili su raspoloženi, sve je bilo pozitivno. Ostavili su mi dobar utisak, video sam i Zrenjanin.

Bonus video KURIR TV EKSKLUZIVNO! LEPA BRENA U AMERICI RAŠIRILA SFRJ TROBOJKU: Onda zapevala Jugoslovenku, na Balkanu napravila DELIRIJUM, a evo šta diva kaže o tome

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.