NISAM JA KRIV ŠTO IMAŠ PARA, SAMO SAM SE ZALJUBIO: Sloba otkrio kolika je bila Kijina mesečna plata, a evo koliko je on zarađivao
Kija i Sloba, Foto: Printscreen/Youtube

ozbiljni razgovori

NISAM JA KRIV ŠTO IMAŠ PARA, SAMO SAM SE ZALJUBIO: Sloba otkrio kolika je bila Kijina mesečna plata, a evo koliko je on zarađivao

Kija je poslednja dva dana provela u izuzetno teškom stanju, a nakon što je danas došla sebi, Sloba je ponovo došao kod nje da razgovaraju

Objavljeno: 18:18h

Kija Kockar i Sloba Radanović danas su ponovo vodili dug razgovor o svom odnosu, a iako su mnogi mislili da su svi detalji njihovog braka već izneti u javnost, pevač je svojim izjavama pokazao da nije tako.

Kija je poslednja dva dana provela u izuzetno teškom stanju, a nakon što je danas došla sebi, Sloba je ponovo došao kod nje da razgovaraju.

Oni su pokušavali da reše probleme u svom odnosu, a Kristina mu je ponovo zamerila to što je, po njenom mišljenju, bio suviše lenj tokom njihove veze i braka, dok je ona radila kao stjuardesa u Abu Dabiju.

- Nisam ja kriv što si ti imala platu 3000 evra mesečno, a ja sam zarađivao koliko sam mogao - rekao je Sloba.

Venčanje Slobe i KIje
Venčanje Slobe i KIje foto: Printscreen

Kristina i dalje ne može da preboli Slobinu rečenicu koju je izgovorio u emisiji kod Ognjena Amidžića, kada je rekao da mu je bilo lepše tokom prvih šest meseci veze sa Lunom, nego što mu je u istom periodu bilo s Kijom.

- Jel šest meseci ove veze bolje nego pet godina naše veze i braka, jel ti bolje da te ona šamara? - urlala je Kija.

Ona je, i pored svega toga, u jednom trenutku nagovestila Slobi da bi mu oprostila prevaru.

- Ja se ne osećam tako, kao da ti i ja treba da se razvedemo. Znaš ti šta ja hoću da kažem, što me teraš? Šta bi bilo kad bih ja tebi oprostila, ne kao prijatelji nego kao muž i žena - rekla je ona.

- Ne mislim da to govoriš stvarno, već onako banalno. Da me ubiješ ovde. Daj, nemoj mi te priče. Ti i ja da budemo muž i žena. Ja sam sve uradio iskreno i iz srca, ja sam se stvarno zaljubio. Gde je ta Kristina bila prethodne tri godine - odgovorio je Sloba.

Bonus video:

KARLEUŠINE SANDALE SA NOJEVIM PERJEM:Jelena se častila cipelama od 1.100 EVRA!

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.