Pomogao sam Staniji da pobedi: Kristijan otkrio koliko novca očekuje od starlete! (VIDEO)

očekuje isplatu

Pomogao sam Staniji da pobedi: Kristijan otkrio koliko novca očekuje od starlete! (VIDEO)

- Organizovali smo se svi i glasali za nju. Kad bismo sračunali to, ispada oko 12.000 evra. Rekla je da će mi dati pola. Ako da više ili manje, i to je u redu - kaže bivši Farmer
Objavljeno: 09:43h

Bivši učesnik Farme 6 Kristijan Golubović gostovao je sinoć u emisiji "Ami Dži šou" i odgovarao na mnoga pitanja voditelja. Kristijan je u emisiju došao noseći štaku, koju je stavio pored sebe. Voditelj Ognjen Amidžić ga je nekoliko puta pitao za zdravlje na koje se Golubović žali otkad je napustio Farmu. Napokon uhvaćeni u seksu! Pravom! Ovaj detalj je i definitivno razotkrio Kristijana i Staniju!

Printscreen/Youtube
- Jeo sam groznu hranu svih 120 dana i to je dosta uticalo na moje zdravlje - rekao je Kristijan i objasnio zbog čega je bio u bolnici. Golubović se osvrnuo i na priču da je pomogao Staniji Dobrojević da pobedi, kao i na to da je dao 12.000 evra kako bi dobila prvo mesto i podelila nagradu sa njim. - Tim mojih najboljih drugova je stalno glasao za mene. Ja sam samo rekao da moji administratori kažu na Fejsbuku da se glasa za Staniju. U studiju smo glasali za nju s mnogo telefona i slali po hiljade poruka. Ceo tim koji je radio za mene, radio je i za Staniju. Organizovali smo se svi i glasali za nju. Kad bismo sračunali to, ispada oko 12.000 evra - rekao je Kristijan.
Printscreen/Youtube
On nije znao tačnu cifru koju će mu Stanija isplatiti. - Šta god da Stanija odluči, ja ću prihvatiti. Ja sam džentlmen. Rekla je da će mi dati pola. Ako da više ili manje, i to je u redu - rekao je Golubović. Na Ognjenovo pitanje da li je od Stanije dobio pola para, pošto je ona izjavila da dati polovinu sume ako osvoji Farmu, Kristijan je rekao da još čeka. - Da li će mi dati pola, kao što je rekla, manje, više, ništa... Na njoj je da odluči, ja sam džentlmen - rekao je Kristijan. (A. Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.