KIJA JE PITALA SLOBU KAD JE PRESTAO DA JE VOLI: Zbog onoga što joj je odgovorio, SRCE JOJ SE SLOMILO PRED KAMERAMA! (VIDEO)
Kristina je bila u suzama, Foto: RTV Pink printscreen

najgora svađa do sada

KIJA JE PITALA SLOBU KAD JE PRESTAO DA JE VOLI: Zbog onoga što joj je odgovorio, SRCE JOJ SE SLOMILO PRED KAMERAMA! (VIDEO)

- Što si se oženio sa mnom ako me ne voliš - upitala je Kija Slobu

Objavljeno:

Jučerašnji dan u rijalitiju Zadruga obeležila je velika svađa Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića, koji je svoju zakonitu suprugu prevario sa Lunom Đogani.

Kija je zapala u tešku depresiju zbog ove svađe, a sinoć je uzela čekić u ruke pa lupala o vrata želeći da napusti Belu kuću u čemu ju je sprečio pevač i novinar Milan Milošević.

Kija je grcajući u suzama došla do paba. Zorica Marković je pokušavala da je smiri i urazumi da porazgovara sa Slobom.

Kockareva je zamerila Slobi što ju je povredio rečima da se ona folira i da joj nije teško onoliko koliko ona predstavlja.

- Šta sam ti ja uradila da ti pričaš da si sa mnom imao pakao od života? Što si se oženio sa mnom ako me ne voliš - upitala je Kija Slobu.

- Mislio sam da će taj korak da poboljša neke stvari. Ja nisam znao do trenutka kada sam shvatio da imam nešto ovakvo, kakva je to ljubav. To više nije bila ljubav između muškarca i žene - branio se Sloba.

- Zabio si mi nož u leđa - prekorela ga je Kija i ponovo ga upitala kada je prestao da je voli.

- Ne znam... Ne znam kada se to dogodilo, ne znam kada je naša ljubav prerasla u nešto drugačije. To se dogodilo u međuvremenu... Naravno da mi je bilo žao, razmišljao sam se kako se ti osećaš, to je najnormalnije. Kada se zaljubiš, zaljubiš se za dan, a ne za sedam dana - odgovorio joj je Radanović.

Pogledajte:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.