MIKI BRUTALNO IZVREĐAO TEODORU I NJENU MAMU: Budalo nepismena, nemate facu za Beograd, ni ti, ni mama! (VIDEO)
Miki je zamerio zadrugarki što sluša pesme koje se njemu ne sviđaju, Foto: Printscreen Youtube

PALE TEŠKE REČI!

MIKI BRUTALNO IZVREĐAO TEODORU I NJENU MAMU: Budalo nepismena, nemate facu za Beograd, ni ti, ni mama! (VIDEO)

Naravno da si retard kada slušaš pesmu, ložiš se, kokain, ludilo, ovo, ono

Objavljeno:

Miki Đuričić i Teodora Džehverović su imali ozbiljan verbalni obračun. Miki je zamerio zadrugarki što sluša pesme koje se njemu ne sviđaju.

- Naravno da si retard kada slušaš pesmu, ložiš se, kokain, ludilo, ovo, ono... Je l' to tvoj svet? - počeo je Miki da priča.

- Zapitaj se što omladina to voli? Ti ćeš da menjaš svet? Vidim, promenio si sebe. Tvoj život je sjajan - urlala je Teodora na Đuričića, koji nije prestajao da je vređa.

- Sada ste vi rijaliti igrači... Stan u Emiratima, mafija, novčanice... Što ne znaš pisca jednog da nabrojiš. Bolje školu da si završila, da si pročitala nešto u životu, a ne što si krenula po splavovima. Bolje da si obrazovala. Budalo nepismena. Nemate facu za Beograd, ni ti, ni mama - rekao je Miki koji je nastavio da besni:

- Rekao sam da je ta muzika smećarska... Glumi ona ludilo. Hromirani BMW, kalašnjikov. Je l' se gudraš? Šta pevaš ono što nemaš? Baba kopala kukuruze u Kačarevu, a ti pevaš o BMW-ima i kalašnjikovima. Ova televizija promoviše ove džudže kao što ste vi. Džudžava. Bavite se muzikom zbog para, da bi para zaradili. Od kada muzika ne menja svet, zato nam je i ovako - urlao je pčelra iz Kupinova.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.