PROGOVORILA MAJKA MINE VRBAŠKI: Da li se zaista smuvala sa bratom dečka svoje ćerke?! (VIDEO)
Majka je otkrila šokantne detalje, Foto: printscreen

ćutala je do sada

PROGOVORILA MAJKA MINE VRBAŠKI: Da li se zaista smuvala sa bratom dečka svoje ćerke?! (VIDEO)

Ona smatra da se njena ćerka poigrava sa Đeksonom

Objavljeno: 14:53h

Majka Mine Vrbaški, Ivana šokirana je ćerkinom izjavom da voli Nemanju Đerića Đeksona.

Ona smatra da se njena ćerka poigrava sa Đeksonom.

- Mina igra neku igru, ona se poigrava sa Đeksonom. To je moje mišljenje. Evo otkriću vam nešto – Mina spava u majici dugih rukava koja je moja, a Toma joj je ostavio istu takvu dugih rukava i ona je pre dve noći poljubila Tominu majicu i pomolila se - rekla je Ivana.

- Nakon toga ide igra istine i ona izjavljuje da voli Đeksona. Zato ja mislim da je to njena igra. Kad se šeta po kući ona uopšte ne obraća pažnju na Đeksona i ne gleda ga, a kad je bila igra istine i kad je ona to rekla Đekson se onako uzbudio i bio je ljut. Tad sam videla osmeh na njenom licu i videlo se da joj je bilo drago. Ako Mina slučajno opet bude sa Đeksonom ja ću ući unutra i razbiću je, ali nadam se da neće doći do toga iskreno - kaže Ivana i osvrće se na ćerkinu vezu sa Tomom:

- Sa Tomom sam se čula, ali ne želim da se mešam u njihov odnos. To da li će je on čekati, ja tu ne želim da se mešam. To je njihova stvar - kaže za "Svet" Ivana, a zatim je komentarisala izjavu densera Đoleta Đoganija koji tvrdi da je njoj i Mini mesto u zatvoru jer se ova smuvala sa bratom dečka svoje ćerke:

- Nisam čitala šta je Đole Đogani izjavljivao. Javili su mi i mogu da kažem da je to smešno. Prvo, ja nisam u vezi sa Tominim bratom. Ispala je čitava pometnja. Mi smo se samo upoznali te večeri kad je bila emisija. On je mnogo mlađi od mene, a ja imam nekog drugog. Jeste da sam ja tražila vozača koji je trebalo da me vozi kući i zato sam sve vreme okretala glavu i pozdravila se sa njim, a to je ispalo kao da smo mi ko zna šta radili - zaključila je Ivana.

Bonus video:

Nikolija Jovanović, intervju

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.