Luna se gušila u suzama zbog Slobe: Ali bukvalno NEĆETE VEROVATI šta je razlog! (VIDEO)
Luna Đogani histerisala zbog Slobe, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

OPŠTI HAOS

Luna se gušila u suzama zbog Slobe: Ali bukvalno NEĆETE VEROVATI šta je razlog! (VIDEO)

U toku rasprave Sloba joj je rekao kako se ponaša kao klinka

Objavljeno: 08:56h

Luna Đogani sinoć je napravila pravu scenu nakon što Sloba Radanović nije odreagovao na njenu odevnu kombinaciju. Luna se spremala za žurku i pokazala je Slobi šta želi da obuče, ali kako joj on nije udelio kompliment, nastao je opšti haos.

Luna se odmah izjadala zadrugarkama.

- Mene je moj dečko smorio! Reci Teodora da li grešim? Da li ti je najbitnije šta kaže tvoj dečko? Vidi da imam problem šta ću da obučem! Mene samo njegovo mišljenje zanima. Ja ga pitam kako izgledam, on meni kao pffff! Meni treba kompliment. Ako ja njemu mogu da kažem da je prelep, pa barem mi reci da sam lepa! Dve reči: Lepa si! - besna je bila Luna.

Ona je kukala i što joj Sloba nije prišao.

- To bi uradio normalan muškarac, on leži, boli ga du*e! Uvek ima neko opravdanje! Neka gukne nešto! Ništa nije rekao! Pustio me da se skinem! Te sitnice mene iznerviraju. Sutra treba da živim sa njim! Da li je to lepo? - rekla je Luna i dodala da se njena majka isto tako nervira zbog Andreja.

Teodora je Lunu savetovala da odmah razgovara sa Slobom i da se spremi za žurku, što je blogerka učinila, međutim onda je ušla u novu svađu sa pevačem. U toku rasprave Sloba joj je rekao kako se ponaša kao klinka.

- Da li si normalna? Napadaš me bez razloga! Imaš pun garderober stvari! Šta sam ti rekao toliko loše? Ništa ti loše nisam rekao! Ma daj više te tvoje klinačke fore - vikao je Sloba što je rasplakalo Lunu.

- Idi, neću da razgovaram sa tobom! Nemaš osećaj, bezobrazan si! Vidiš da mi je teško, da sam tu kao debil, da nemam šta da obučem više... Klinačke fore, jeste, ja sam klinka! Jeste, ja sam klinka, to moraš da prihvatiš! - kroz suze je Luna govorila Slobi.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Anđela Veštica

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.