MATORA ODVELA SANJU U ŠTEK JAČI OD MIKIJEVOG: A tamo su radile nešto što NIKO NIJE OČEKIVAO! (VIDEO)
Jovana Tomić Matora tešila svoju devojku Sanju Stanković, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

NE MOŽE VIŠE DA IZDRŽI

MATORA ODVELA SANJU U ŠTEK JAČI OD MIKIJEVOG: A tamo su radile nešto što NIKO NIJE OČEKIVAO! (VIDEO)

Kako su ovaj momentat posvetile samo sebi, Stankovićka se požalila svojoj simpatiji da oseća veliki pritisak i da jedva čeka da se završi rijaliti i vidi svoju porodicu

Objavljeno:

Otkako je Sanja Stanković priznala da gaji ista osećanja kao i Jovana Tomić Matora, njih dve ne prestaju svakog trenutka da pokazuju svoje emocije. Tokom ove večeri njih dve su se osamile i u jednom kutku dvorišta se jadale jedna drugoj.

Jedna drugoj su prebacivale koliko su puta rekle "Ne volim te" u poslednjih nekoliko dana i za sve to vreme tepale. Nakon toga su se mazile, grlile, a u jednom trenutku je plavuša nehotice zakačila Matoru, kako su bile u skučenom prostoru.

Kako su ovaj momentat posvetile samo sebi, Stankovićka se požalila svojoj simpatiji da oseća veliki pritisak i da jedva čeka da se završi rijaliti i vidi svoju porodicu. Jovana ju je sve vreme tešila, mazila, ljubila kako bi se ona bolje osećala.

- Oni ne shvataju da kada sam nervozna i kada mi je teško to me ne hvata na agresiju. Hvata me emocija, plačem. Ne mogu da izdržim - pričala je plačljivim glasom Sanja.

- To niko ne vidi osim mene. Niko. Sad će lajv, izbacivanje, idemo da se istuširamo, mažem ti šapice, malo se njuškamo i idemo da spavamo - tešila ju je Matora.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednim video-snimku.

BONUS VIDEO: Espreso intervju: Marko Bastać

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.