MOŽDA JE NEKI RAKONJA? Miki Đuričić je teško bolestan, otvorio dušu pa se i našalio!
Godinama trpi nesnosne bolove, Foto: Printscreen

poverio se slobi

MOŽDA JE NEKI RAKONJA? Miki Đuričić je teško bolestan, otvorio dušu pa se i našalio!

Pčelar iz Kupinova je priznao da mu nije svejedno jer godinama povraća i ima bolove u stomaku

Objavljeno:

Miki Đuričić ovih dana puni novinske stupce zbog veze sa Nadeždom Biljić, o kojoj takmičari „Zadruge” nemaju apsolutno nikakvu predstavu.

I dok se njih dvoje tajno zabavljaju i upražnjavaju seksualne odnose, Đuričić je, uprkos tome što uživa u zabranjenom voću, nedavno otkrio Slobi Radanoviću da ga muče veliki problemi.

Naime, on je priznao kako godinama ima probleme sa stomakom, koji mu iz dana u dan sve više raste, a njega to užasno plaši.

- Već nekoliko dana povraćam. Mnogo mi je teško. Evo, baš sam juče povratio šest puta sigurno. Plašim se mnogo. Možda je neki „rakonja” - rekao je Miki vidno zabrinut, a Sloba ga je tešio i govorio mu kako ne bi trebalo da ima crne misli.

- Veruj mi, Slobo, ja sam išao pre dve godine kod lekara i tada su mi rekli da imam ozbiljnih problema za želucem. Baš sam zabrinut. Doktorka mi je tada rekla da moram da dolazim na kontrole, ali ja nisam išao. Ko zna šta je, možda je ono najgore - rekao je Miki i dodao:

- Baš sam u jednom periodu vodio računa o ishrani, međutim, to mi ništa nije pomoglo. Stomak mi stalno raste i tu nešto sigurno nije u redu, ali ne mogu da se nerviram. Ako bi došlo do toga da dobijem neku hemoterapiju, ja ne bih pristao. To je zaista mučenje. Beži, bre, pustiš da dostojanstveno umreš.

Ovaj razgovor je mnogo zabrinuo Slobu Radanovića, koji je pokušao da uteši Mikija, ali mu je davao i savete.

- Možda bi trebalo da pokušaš malo više da piješ vode. Otprilike tri do četiri litra dnevno. Onda čistiš organizam, a možda ti i pomogne oko tih problema sa stomakom, a videćeš kako ti se i koža čisti. Svakako bi trebalo da pokušaš - rekao je Sloba, a Mikiju se dopala ideja.

- Inače slabo pijem vodu, ali ću pokušati. Možda mi pomogne i oko ove psorijaze koju imam. Vidiš kakve su mi noge, užasne - rekao je Miki.

Bonus video

CECA OPISALA SVOJ LJUBAVNI ŽIVOT? Pevačica nasmejala sve do suza kada je objavila ovaj snimak!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.