TAKO SU POČELI! Sloba ispričao kako je izgledao njegov i Kijin prvi stan u Beogradu: Bio je manji od jedne sobe, kad se samo setim... (VIDEO)
Na početku su živeli u maloj garsonjeri na Dorćolu, Foto: Printscreen

tada su se ludo voleli

TAKO SU POČELI! Sloba ispričao kako je izgledao njegov i Kijin prvi stan u Beogradu: Bio je manji od jedne sobe, kad se samo setim... (VIDEO)

Radanović je otkrio pojedinosti o svom prvom stanu koji je u Beogradu iznajmio sa Kristinom Kijom Kockar

Objavljeno:

Zanimljiv razgovor vodili su juče u rijalitiju "Zadruga" Miki Đuričić, Sloba Radanović i Luna Đogani. Momak iz Kupinova je rekao kako mu je fin njegov rijaliti stan, tačnije njegova rehabilitacija, samo kada je dotera. Oni su potom pričali o svojim podstanarskim danima, a nakon što je Đuričić opisao kako ga je bivša devojka uhvatila sa drugom u jednom od stanova, Radanović je otkrio pojedinosti o svom prvom stanu koji je u Beogradu iznajmio sa Kristinom Kijom Kockar.

- Lep mi je stančić kad malo bolje razmislim. Oprao sam posteljinu. Milan mi je sredio neke stvari. Kada ga uredim, izgleda fino. Imao sam jednu devojku u Novom Sadu koja je imala malo veći stan od ove sobe. Najmanje kupatilo u kojem sam u životu boravio. Bila je student, pametna, dva fakulteta, stipendije. Samo mi je misterija kako je tako pametna završila sa mnom. Ja je prevario, uhvatila me sa drugom na gajbi - započeo je Miki priču, a onda se uključio i Sloba i otkrio pojedinosti o svojim počecima sa Kijom u Beogradu.

- Prvi stan koji smo Kija i ja iznajmili u Beogradu bio je manji od te sobe. Na Dorćolu, plaćali smo ga 120-130 evra. Bila dobra lokacija. Kad se samo setim... Bio je visok plafon...

Šta su još pričali i koja je reakcija na sve to bila Lune Đogani, pogledajte u video-klipu:

Bonus video

PRAZNIČNA EUFORIJA SINA LEPE BRENE: Dom je dekorisan, jaja su ofarbana a Moli je upoznata sa čitavom situacijom

(Espreso.co.rs/ Izvor: Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.