ŠTA JE SA OVOM DEVOJKOM I DA LI JE OVO NAJODVRATNIJI TRENUTAK ZADRUGE? Je l' moguće da je Luna bez blama uradila ovakvu gadost?! (VIDEO)
Zadrugari ne pridaju previše pažnje higijeni u kući, Foto: Printscreen

luna prevazišla samu sebe

ŠTA JE SA OVOM DEVOJKOM I DA LI JE OVO NAJODVRATNIJI TRENUTAK ZADRUGE? Je l' moguće da je Luna bez blama uradila ovakvu gadost?! (VIDEO)

Mnogo se priča o gadnim navikama nekih zadrugara. Oni obično to negiraju, ali s obzirom da kamere postoje ne mogu pobeći od onoga što su uradili!

Objavljeno:

Kako nije mogla da čeka svoj red za kupatilo, Luna Đogani je odlučila da bi bilo najbolje da zube opere u kuhinji, iznad posuđa iz kojeg i ona i ostali ukućani jedu hranu, a sve vreme na sebi je imala bundu.

Nakon što je oprala zube, Luna je ušla u raspravu sa svojim oženjenim dečkom Slobodanom Radanovićem, jer se nisu najbolje razumeli oko zajedničkog tuširanja, zbog čega je na kraju pevač odustao od ovog plana sa svojom devojkom sa kojom je prevario suprugu Kristinu Kockar.

Luna pere zube u sudoperi
Luna pere zube u sudoperi foto: Printscreen

Posle svega Luna i Sloba otišli su u sobu za rehabilitaciju, gde zajedno spavaju, nakon što je blogerka od strane Miljane Kulić koja je ove nedelje vođa postavljena za potrčka, a pevač odlučio da i on spava zajedno sa njom u ovom delu "Zadruge".

Celu situaciju možete pogledati u videu koji je u prilogu:

Bonus video

LEPA LUKIĆ SE PRISETILA GUBLJENJA NEVINOSTI: Nakon prvog seksa sam mislila da neću više nikad, ali posle te svrbi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.