MORBIDNO: Zadrugari organizovali lažnu SAHRANU jednoj učesnici, a njena REAKCIJA je tek za prepričavanje (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

HAOS

MORBIDNO: Zadrugari organizovali lažnu SAHRANU jednoj učesnici, a njena REAKCIJA je tek za prepričavanje (VIDEO)

Miki Đuričić došao je na ideju da zajedno sa cimerima organizuju "sahranu", zapale sveće, da se krste i obavljaju običaje

Objavljeno:

Miki Đuričić je došao na ideju da se našali račun zadrugarke Milice Dugalić, a ovu njegovu ideju podržali su mnogi učesnici Zadruge, pa su gledaoci mogli da vide kako se "opraštaju" od cimerke, a nema sumnje da je mnogima ovo izgledalo i te kako neumesno.

Milica Dugalić odlučila je da se odmara pored vode, pa je uzela čamac koji je našla u dvorištu i u njega stavila posteljinu na koju je legla i počela da se odmara. Ukućani koji su gledali šta radi ova stanarka iskoristili su priliku da preokrenu celu situaciju i da se našale na njen račun.

foto: Printscreen Youtube

- Legneš u čamac, posmatraš vodu, levo-desno kopno i zamišljaš! Da, da kao kovčeg mrtvački. Bez sudnjega dana nema - govorila je Milica Dugalić iz čamca.

- Ne treba ni izazivati - dobacio je Miki.

Pčelar iz Kupinova došao je na ideju da zajedno sa cimerima organizuju "sahranu", zapale sveće, da se krste i obavljaju običaje, dok je ona posmatrala jezero i gledala u patke koje su se u njemu kupale, pokazavši da joj ne smeta to što rade.

Milica je u jednom trenutku pomislila da joj je Bora svećom zapalio kosu, zbog čega se iznervirala.

Pogledajte kako je izgledala ova neukusna šala zadrugara:

Bonus video OTKRIVENA TAJNA SEKSI FIGURE POZNATE GLUMICE: Danas živi u dalekom Los Anđelesu, ali zbog OVOGA svakodnevno lomi srca domaćih fanova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.