BAKI B3 SUROVO OPLEO PO GAGIJU I ANABELI: Meni ne treba reklama preko Lune, njih dvoje nikad ne bi bili u novinama da im ćerka nije u Zadruzi!
Baki ne želi reklamu preko Luninih leđa, Foto: Dragan Kadić, Printscreen Youtube

oštro

BAKI B3 SUROVO OPLEO PO GAGIJU I ANABELI: Meni ne treba reklama preko Lune, njih dvoje nikad ne bi bili u novinama da im ćerka nije u Zadruzi!

Konačno je za javnost progovorio i Lunin stric Baki B3

Objavljeno:

Stric Lune Đogani, kako sebe voli da nazove, ''kralj devedesetih'', Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, progovorio je za Pink.rs o učešću sestričine u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti, Zadruga, ali i o odnosu sa bratom Gagijem.

- Ne pratim Lunu u rijalitiju. Ja ne želim nikakvu reklamu preko svoje sestričine. Ja sam se povukao iz javnog života zbog sebe, ne želim medijski prostor preko Luninih leđa. Niko me ne zove da me pita o mojim hitovima ''Olovna ruka'', ''Moj život je mrak''... Meni je bitno da moji hitovi žive, ja sam kralj devedesetih - počinje priču Baki B3 za Pink.rs i dodaje:

Nije izneo svoj stav o Luninoj i Slobinoj vezi
Nije izneo svoj stav o Luninoj i Slobinoj vezi foto: Printscreen Youtube

- Nema smisla da ja bilo šta govorim o Luni i Slobi jer ja sam u toj priči nebitan, u svakom slučaju, ne osuđujem je zbog te veze. Ja svoju ruku ne mogu da grizem, uvek ću da volim i poštujem Lunu. Slobu ne znam, čuo sam samo da dobro peva. Svi mi oženjeni i razvedeni smo u nekim kombinacijama, suvišno je da o tome bilo šta kažem. Ne treba mi reklama preko Luninih i Slobinih leđa - kaže denser za naš portal i otkriva da se ne čuje sa bratom Gagijem.

Baki B3 nema kontakt sa bratom Gagijem
Baki B3 nema kontakt sa bratom Gagijem foto: Printscreen Youtube

- Ja se ne čujem sa Gagijem, ne živim u Beogradu. Mene baš briga za sve, takav sam ja, kad mi nešto smeta i ne odgovara, ja to kažem. Zovite me zbog mene, a ne zbog Lune i rijalitija. Da je ona moja dete rekao bih vam šta imam. Ne treba mi slava preko Lune - rekao je denser i dodao da Anabela i Gagi ne bi bili u novinama da Luna nije u Zadruzi.

- Da Luna nije u Zadruzi, ne bi se ni o Anabeli i Gagiju pisalo. Nego to tako ide, vežu se jedno za drugog. Ni Anabelu, ni Gagija, a ni Đoleta niko ne bi zvao za intervju da Luna nije u rijalitju - završava Andrija Đogani za Pink.rs.

Bonus video PRVI DAN POSTA, A ONA VEĆ GRIZE NOKTE: Staniju Dobrojević uhvatila KRIZA

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.