Klaberka i političar starletan u noćnom provodu: Evo ko Tamari Đurić omogućava bahaćenje!

Ko će koga, ako ne...

Klaberka i političar starletan u noćnom provodu: Evo ko Tamari Đurić omogućava bahaćenje!

Bivša učesnica "Farme" Tamara Đurić i političar, koga nazivaju i starletanom, uskoro će započeti zajednički projekat
Objavljeno:

Bivša učesnica rijalitija "Farma", Tamara Đurić i šef centralnog izbornog štaba DS-a i predsednik Smederevske Palanke, Radoslav Milojčić Kena, uživali su zajedno u noćnom provodu. Miloš Radičević otkrio tajne koje o Farmi niste znali (VIDEO) Naime, Đurićeva je na svom Fejsbuk nalogu objavila fotografiju sa Kenom uz komentar "Ko još ima ovakvog frajera za predsednika?". Očigledno je da je starleta i više nego oduševljena ovim političarem iz tabora demokrata, a kako ona kaže, njih dvoje se druže već duže vreme.

- Da ne kažem od malih nogu, zvuči dosta otrcano, ali godinama smo mnogo dobri prijatelji. On je najlepši predsednik i po tome je poseban. Pristrasna sam da je on najbolji i najlepši predsednik, zato što je moj prijatelj - rekla je Đurićeva. Najskandalozniji momenti koje je Srbija videla u rijalitijima 2015. (FOTO) (VIDEO) Đurićeva je prezadovoljna i načinom na koji Milojčić vodi opštinu Smederevska Palanka. - Malo vremena provodim u Palanci, ali sudeći po trenutnoj situaciji u gradu, mislim da je na zadovoljavajućem nivou - kazala je Tamara i otkrila da njih dvoje spremaju zajednički projekat. Laka zarada: Nećete verovati koliko su učesnici rijalitija dobili za svoje učešće! - Planiramo da osnujemo humanitarnu fondaciju za decu bez roditelja. Tako da ćemo sarađivati, to bi trebalo da bude posle praznika. Za početak osnivamo fondaciju, a o nekim novim angažmanima još nismo razgovarali - kazala je Đurićeva.
I "starletan", kako ga je Zoran Babić nazvao, potvrdio je da je prijatelj sa Tamarom. - Znam Tamaru, iz istog smo grada. Rekla mi je da planira da osnuje humanitarnu organizaciju i zamolila me je da joj pomognem. Naravno da ću joj pomoći, kao što pomažem i svim ljudima koji teško žive i kojih je sve više - kazao je Kena.
Printscreen/ Facebook/ Tamara Đurić
Na pitanje da li zna da ga je Đurićeva okarakterisala kao najlepšeg i najboljeg političara, Kena je poprilično neskromno odgovorio. - Nije teško biti bolji političar i bolje izgledati od Nebojše Stefanovića, Zorana Babića i Nikole Selakovića - zaključio je Milojičić. (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.