Ana Korać priznala da je UDATA, Janjuš iz inata FLERTOVAO sa drugom! Najveći šok je usledio kad je Zadrugarki pred svima IZMERIO OBIM GRUDI! (VIDEO)
Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš, Foto: Printscreen/youtube

šta se ovo dešava?

Ana Korać priznala da je UDATA, Janjuš iz inata FLERTOVAO sa drugom! Najveći šok je usledio kad je Zadrugarki pred svima IZMERIO OBIM GRUDI! (VIDEO)

Tokom jedne od igara, Janjuš i Ana su morali da odglume flertovanje u klubu, a da pritom oboje imaju slušalicama na ušima i ne čuju jedno drugo

Objavljeno:

Ovog utorka u emisiji "Amidži šou" gosti su bili učesnici Zadruge Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš, koji su na kratko izašli iz rijalitija, i otkrili sve o njihovom odnosu koji je podigao mnogo prašine.

Tokom jedne od igara, Janjuš i Ana su morali da odglume flertovanje u klubu, a da pritom oboje imaju slušalicama na ušima i ne čuju jedno drugo.

- Jel si udata? - pitao je Janjuš Anu, a ona je šokirala potvrdnim odgovorom.

To je šokiralo Janjuša, pa je ubrzo počeo da flertuje sa voditeljkom "Nacionalnog dnevnika" TV Pink, Ninom Radulović, koja je takođe bila u studiju.

Jedva čekam da izađemo, pa da se družimo svi zajedno. Nina, ako možeš tu levu nogu, samo malo... Baš mi je neprijatno - rekao je Zadrugar, što je nasmejalo sve u studiju.

Ipak, to ga nije sprečilo da u studiju, pred svima, izmeri obim Aninih grudi, iako se već dovoljno spekuliše o tome da su zaljubljeni jedno u drugo.

Marko Janjušević izmerio obim grudi Ane Korać
Marko Janjušević izmerio obim grudi Ane Korać foto: Printscreen/youtube

BONUS VIDEO: SVI PRIČAJU O KIJINOM KUĆNOM VIDEU I PORNO-AFERI: A onda je isplivao snimak sa zadnjeg sedišta auta

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.