Slobin otac otkrio NAJVEĆU TAJNU o sinovljevom venčanju: Ovo mu NIKAD nije oprostio (VIDEO)
Sloba i Kija imali su modernu svadbu, Foto: Printscreen Youtube

NIJE SLOBA REPA BEZ KORENA

Slobin otac otkrio NAJVEĆU TAJNU o sinovljevom venčanju: Ovo mu NIKAD nije oprostio (VIDEO)

Kija i Sloba su u maju prošle godine organizovali crkveno venčanje i svadbu

Objavljeno:

Otac Slobe Radanovića, Dušan, ističe da je dugo bio ljut na svog sina zbog onog što se desilo prilikom pevačevog opštinskog venčanja sa Kristinom Kijom Kockar.

Sloba se tada sa Kijom tajno venčao. Njegov otac je otkrio da mu je to jako teško palo.

- Imali su opštinsko venčanje za koje niko nije znao. Sloba je došao kući oko šest sati, naslonio se na vrata i krenuo da priča: "Rekao bih nešto mami, ali tata će da se naljuti". Ja sam rekao "Ako je nešto dobro, neću, a ako je loše - skočiću", kaže Dušan.

foto: Printscreen Youtube

I nastavlja:

- Tada je Sloba rekao "Kija i ja smo se venčali". Pritom, ona posle venčanja nije došla kod nas u kuću nego je otišla kod majke. Ja sam skočio i pitao ga zašto je to uradio, da li je on repa bez korena? Ima li on brata i sestru? Sloba mi je rekao da je Kija tako želela. Potom je otišao u sobu, bio je malo ljut, ali je onda prišao meni, zagrlio me i pitao da li se ljutim. Rekao sam mu da se ne ljutim, ali da nije smeo tako, bez saglasnosti roditelja.

Kija i Sloba su u maju prošle godine organizovali crkveno venčanje i svadbu. Kako je izjavila njegova majka, sa tog slavlja nema sliku sa mladencima jer snajka nije želela da se fotografiše sa njima.

Podsetimo se kako je bilo na svadbi o kojoj se najviše priča u Srbiji:

Bonus video OFARBALA SE U VATRENO CRVENO, A ONDA ZAVODILA DEČKA: Subotićeva se uvijala u donjem vešu, a snimak je brutalan!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.