Stanija može samo da je mrzi! Tamara ga prevarila, a Makarona joj napravio neverovatno iznenađenje!

Da li bi i vas osvojio tako?

Stanija može samo da je mrzi! Tamara ga prevarila, a Makarona joj napravio neverovatno iznenađenje!

Dečko Tamare Đurić, Dejan Palić Makarona, rešio je da preduzme neke ozbiljne mere kako bi Tamara ipak na kraju odabrala njega
Objavljeno: 18:35h

Ljubavni trougao između Ace Živanovića, Tamare Đurić i njenog dečka Dejana Palića Makarone, tek treba da se razreši. Međutim, Makarona ništa ne prepušta slučaju. On je već rešio da preuzme neke ozbilje akcije kako bi se Tamara na kraju ipak odlučila za njega. Napokon nema više prostakluka! Farma gotova, Stanija uzela 50 hiljada evra (FOTO) (VIDEO) Dejan je jako dobro upućen u Tamarinu i Acinu vezu i svestan je da ta veza van rijalitija sigurno ne može da uspe. Takođe. on veruje da će se njegova i Tamarina veza nastaviti, ali kako bi to osigurao, rešio je da se otvori za svoju dragu.

Bolje da sedite kad čujete ovu cifretinu! Kristijan napokon priznao koliko je zaradio na Farmi! Dejan kupio rols rojs, polovan doduše, ali i takav košta 250.000 evra.
Dejan je na Tamarinu karticu prebacio još 250.000 evra Eto vam ga! Reakcija Stanije i Tamare najbolje pokazuje šta Srbija misli o Farmi! (VIDEO)
neko ko ima posebno mesto u mom životu. poslovno smo dosta povezani, kako u Beču, tako i u Moskvi. zimski odmor kreće odmah nakon Božića Narod je voli, ja je volim i šta joj više treba za pobedu
ekskluziva.ba

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.