Jedan detalj ih raskrinkao: Darko i Ervin u vezi - devojke vole njih, a oni jedan drugog (FOTO)

romanse iz velikog brata

Jedan detalj ih raskrinkao: Darko i Ervin u vezi - devojke vole njih, a oni jedan drugog (FOTO)

Bivši učesnik "Velikog Brata", Ervin Mujaković, podelio je na svom Fejsbuk profilu fotografiju koja je izazvala ozbiljnu polemiku
Objavljeno: 19:00h

Bivši učesnici Velikog Brata već danima obilaze Hrvatsku i druže se sa fanovima koji vredno prate njihovo proputovanje po društvenim mrežama i lajkuju svaku fotografiju. Međutim, zbog jedne fotografije je izbio pravi rat. Nekada je bio u Velikom bratu, a danas je uradio nešto što će vas šokirati! (FOTO)

Dok su do sada uglavnom fotografije Tine i Darka ili Barbare i Ervina budile maštu fanova o potencijalnim romantičnim vezama, jedna fotografija, koju su juče podelili Ervin i Darko, napravila je totalni haos na internetu. Barbara dečka ostavila u suzama! Evo kojeg frajera iz Velikog brata je odmah pozvala!

Na fotografiji njih dvojica poziraju zagrljeni, a namerno ili ne, iza njih stoji natpis "in a relationship with". Fanovi su to odmah primetili, a sticajem okolnosti, Ervin na istoj fotki pokazuje prema Darku, dok ovaj odobrava palcem gore. Kesić objasnio: U rijalitije treba ubaciti nekoliko samoubica i matorih bračnih parova, pa glasati ko će pre odapeti (FOTO)

Darkovu i Ervinovu seksualnu orjentaciju su fanovi i tokom rijalitija dovodili u pitanje, uprkos Ervinovim i Stefaninim igricama pod čaršavima. Njih dvojica su još tada sve demantovali, ali se zbog ove fotografije tema njihovog seksualnog opredeljenja ponovo pokrenula. Da li je istina ili ne, ostaje da vidimo. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.