OBEĆALA MI JE DA ĆEMO SE DRUŽITI: Matora na ivici nervnog sloba zbog Sanje! (VIDEO)
Svađa Matore i Sanje, Foto: Printscreen/youtube

opet svađa!

OBEĆALA MI JE DA ĆEMO SE DRUŽITI: Matora na ivici nervnog sloba zbog Sanje! (VIDEO)

Matoru su Lepi Mića i Miki Đuričić izveli napolje kako bi se malo smirila ali nakon nekog vremena ona se vratila i nastavila svađu sa Stankovićevom

Objavljeno:

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković od početka Zadruge imaju veoma blizak odnos. Ono što je sinoć zaparalo uši mnogima jeste činjenica da je Sanja za omiljenog ukućanina izabrala Andrijanu Radonjić.

Od jutros je odnos između dve zadrugarke i više nego zategnut. Sanja je odbila kafu koju joj je Matora skuvala što je izazvalo ogroman bes kod Tomićeve.

Sanja je odbila kafu koju je Matora skuvala za nju što je prouzrokovalo svađu
Sanja je odbila kafu koju je Matora skuvala za nju što je prouzrokovalo svađu foto: Printscreen/youtube

- Obećala mi je da ćemo se družiti, da ja tebi ne pričam, da ti ne crtam, čitaj između redova. Ja njoj verujem. Meni je više muka da budem ta koja čupa, koja voli, sama sam izabrala ali mi je sad muka.

Svaki dan me pecka, kad se sa vama posvađa njoj je krivo, a kad se sa mnom posvađa, onda joj nije žao, jer zna da ću ja da dođem kod nje. Ona zna da ja ne mogu drugačije, ili nećemo da imamo nikakav odnos ili ćemo... - pričala je Jovana nepovezano i isprekidano, delimično sa Sanjom, a delimično sa Milanom Miloševićem.

- Ti si ta koja konstantno dolazi kod mene kad se posvađamo. Ja tebe volim i draga si mi ali me smaraš. Skloni se od mene više - vikala je Sanja uzrujano.

Matoru su Lepi Mića i Miki Đuričić izveli napolje kako bi se malo smirila ali nakon nekog vremena ona se vratila i nastavila svađu sa Stankovićevom.

Svađa ove dve zadrugarke je potrajala a delove njihove raspravke pogledajte u snimcima koji slede.

Bonus video:

LJUBAV POBEĐUJE SVE: Da li je ovim snimkom Ana Sević potvrdila da će se pomiriti sa suprugom?

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.