Bojana Stamenov se folirala: Nisam bila bolesna, lagala sam da ne bih kuvala! (FOTO)

Od pevačice do glumice

Bojana Stamenov se folirala: Nisam bila bolesna, lagala sam da ne bih kuvala! (FOTO)

Nakon što je napustila Farmu, pevačica je priznala da se u nekoliko navrata pravila da je bolesna. Osim toga, otkrila je šta misli o suprefinalistkinjama
Objavljeno:

Pevačica Bojana Stamenov je napustila Farmu, a onda je počela da obrazlaže svoje ponašanje. - Ja sam se tamo dobro snašla i fino sam izgurala skoro celu Farmu. Ja sam samo jednom imala ozbiljniji astmatični napad, a ovo ostalo nije bilo toliko strašno, nego sam ja morala da dramim jer sam farmerima bila kao mama i stalno su me terali "ajde skuvaj ovo, ajde skuvaj ono". Malo sam folirala da bih se i ja malo odmorila od kuhinje. Moram samo da naglasim da sam se ja tamo bolje snašla nego neki koji su potpuno zdravi. Samo su nešto kukali i ništa nisu radili - rekla je pevačica. Bojana Stamenov oslepela! Novi šok na Farmi! Zašto to rade sebi?! (FOTO)

Aleksandar Jovanović/Bojana Stamenov
Osim zdravstvenih problem koje je pevačica konstantno isticala, pevačica je u nekoliko navrata nagoveštavala da bi mogao da se desi seks pred kamerama, ali ju je sprečilo to što je napollju čeka dečko. A šta radiš na Farmi onda? Pitanje je dana kad će Bojanu Stamenov izdati telo! (FOTO) - Iako sam pričala da može da mi se desi seks u Farmi, nisam se upuštala u prisnije odnose jer me napolju čeka dečko. Barem mislim da me čeka. Ako me i ostavi, nije problem - ističe Stamenov. Bojana nije štedela reči kako bi "prigodno" opisala superfinalistkinje.
- Jasmina je najgori farmer, kao što sam i tamo rekla. Niko tamo nije loš čovek, ali je svako pokazao kakav je u zajednici. Ona nije doprinela ni zajednici ni šou programu. Ništa nije pokazala, a pritom me je razočarala. Ja sam nju gotivila, stajala na njenu stranu, a ona mi je vratila uvredama i klevetama. Ne znam koji problem ona ima. Čas je ovakva, čas onakva. Ja sam joj čak i davala savete što se tiče pevanja, a ona mi je ružno vratila. Što se Stanije tiče, na nju nisam ljubomorna ni u kom pogledu iako priča da je svim ženama trn u oku. Daleko joj lepa kuća. Nju i Jasminu nikada više ne bih volela da vidim - zaključuje Stamenov. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.