LUNA VARA SLOBU ?! Pola sata pričala o bivšem dečku pa je odao jedan DETALJ! (VIDEO)
Luna otvorila dušu i pričala o bivšem dečku, Foto: Printscreen / Instagram

pati ili?

LUNA VARA SLOBU ?! Pola sata pričala o bivšem dečku pa je odao jedan DETALJ! (VIDEO)

Patila je zbog njegovog ponašanja

Objavljeno:

Luna Đogani je u najpopularniji rijaliti ,,Zadruga" ušla kao samostalan igrač, ali tokom boravka u Beloj kući za mnoge je postala ,,Ljubavnica" s obzirom na to da je zbog nje Slobodan Radanović ostavio svoju ženu i svu pažnju preusmerio na nju.

Kako je poznato da je Luna dete poznatih roditelja, te da je u svetu estrade imala mnoge prednosti, ona je u razgovoru sa Marijom Anom Smiljanić priznala kakav je njen život u spoljašnjem svetu.

- Mene ljudi uopšte ne shvataju, ja sam dete poznatih roditelja, ali to ne znači da sam ja loša. Ako neko uradi silikone, šta to znači, da je neko ku*va? Nijedna moja veza nije bila nešto specijalno ili kombinacija, šta god, svi su me mnogo razočaravali. A šta meni fali, ja sam i lepa i zgodna, dobro izgledam, pametna sam - rekla je, između ostalog, Luna.

Luna Đogani priča o svom bivšem dečku
Luna Đogani priča o svom bivšem dečkufoto: Printscreen / Zadruga

U nastavku je pričala o nečemu što je bila potpuna suprotnost od onoga što joj se izdešavalo u najpopularnijem rijalitiju ,,Zadruga". Sloba je prema njoj pokazao poštovanje i ljubav, a pre toga je Luna o tome mogla samo da sanja.

- Moja porodica je uvek bila upućena u to sa kim sam i šta sam. Za Srđana su svi znali. On mene nikad nije upoznao sa porodicom, ništa o njemu nisam znala, baš me krio i to mi je mnogo smetalo. U suštini nikad nisam imala nekog ko će ponosno da me drži za ruku i da kaže da sam ja njegova devojka. Sve to mi se jedino desilo samo sa Slobodanom.

Povodom ovoga, pokušali smo da stupimo u kontakt sa pomenutim Srđanom, ali on nije bio raspoložen za ovakvu vrstu eksponiranja, pa je ukratko odgovorio:

A post shared by Srdjan Saric (@srdjansaric) on

- Ne dajem ovakve vrste intervjua, jer ne želim tu vrstu eksponiranja. Hvala na razumevanju.

U ovom razgovoru, Luna je otkrila šokantne detalje o svemu što je proživela sa svojim bivšim momcima, a detaljno možete pogledati u videu ispod.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.