OŽENJEN SI, KOD KUĆE TE ČEKA ŽENA SA DETETOM! Miljana izvukla priznanje od Janjuša: ZALJUBLJEN SAM U ANU I MAZIĆEMO SE SVAKO VEČE!(VIDEO)
Ana i Janjuš su se do sada nekoliko puta pipkali i mazili u krevetu, Foto: Printscreen

ode i on slobinim putem?!

OŽENJEN SI, KOD KUĆE TE ČEKA ŽENA SA DETETOM! Miljana izvukla priznanje od Janjuša: ZALJUBLJEN SAM U ANU I MAZIĆEMO SE SVAKO VEČE!(VIDEO)

Miljana Kulić je negodovala na Janjuševe reči i počela da mu spominje suprugu, čisto kako bi ga prisetila na činjenicu da je oženjen

Objavljeno:

Dok su trajala pitanja gledalaca Marko Janjušević Janjuš saznao je da su njega i Anu Korać ogovarali Milan Milošević, Filip Đukić i Nemanja Đerić Đekson. Ovi stanari smatraju da između Ane i Janjuša postoji nešto više od prijateljstva.

- Ni jednog trenutka nisam izjavio da sam zaljubljen u nju. Da ostavljam sve zbog nje. Ja to nikada nisam rekao i neću reći. Možda to izgleda malo prisnije, ali ja se ne opterećujem. Tako da me osuđivati ne može niko. Meni je savest čista. Ja nju gotivim, ona mi prija i to je jednostavno tako - pričao je.

U celu priču umešala se i Miljana Kulić koja je negodovala ove Janjuševe reči i počela da mu spominje suprugu, čisto kako bi ovog stanara prisetila na činjenicu da je oženjen i da ga žena sa detetom čeka.

Miljana voli da u 'svakoj čorbi bude mirođija
Miljana voli da u "svakoj čorbi bude mirođija" foto: Printscreen

- Što mene ne hvataš ispod pokrivača?! Što meni nisi ljubomoran kada mi priđe Bane, Bora i ostali? Što mene ne maziš?! Što meni ne ljubomoriše kada mi priđe Bane! Zaljubljen si! Da, jesi! Objasni kući kada dođeš, kome treba! - rekla je Miljana Janjušu misleći na njegovu suprugu.

- Zaljubljen sam! I večeras ćemo se maziti! Svaki dan ćemo se maziti! - ironično je rekao Janjuš Miljani i dodao: Je*em te u usta glupa! Bolje da sam u nju zaljubljen nego u tebe, konju jedan!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.