MALO, MALO, PA NAS ČASTI GOLIM GRUDIMA! Ana Korać pokazala svoje BUJNO POPRSJE gledaocima Zadruge, ali ne i Janjušu! (VIDEO 18+)
Nije prvi put da je Ana korać gledaocima pokazala bujno poprsje, Foto: Printscreen Youtube

JANJUŠ OSTADE BEZ LEPOG PRIZORA

MALO, MALO, PA NAS ČASTI GOLIM GRUDIMA! Ana Korać pokazala svoje BUJNO POPRSJE gledaocima Zadruge, ali ne i Janjušu! (VIDEO 18+)

Ana se nije obazirala na ove Janjuševe reči, pa je tako skinula odeću koju je imala na sebi i pokazala previše

Objavljeno: 20:54h

Dok se presvlačila, Ana Korać nije želela da je vidi Marko Janjušević Janjuš, sa kojim provodi najviše vremena u Zadruzi, ali je zato svoje veliko poprsje želela da pokaže milionskom auditorijumu.

- Aj izađi, aj skloni se! - rekla je Ana Janjušu, koji je burno reagovao, jer će biti uskraćen za prizor koji je sigurno dugo čekao.

Ali nije htela da se presvlači pred Janjušem
Ali nije htela da se presvlači pred Janjušemfoto: Printscreen Youtube

- Pa šta ja da te ne gledam?! Gleda te šest miliona ljudi, šest miliona ljudi! Skidaš se gola pred kamerama, a kao meni "skloni se" - bunio se Janjušević.

Ana se nije obazirala na ove Janjuševe reči, pa je tako skinula odeću koju je imala na sebi i pokazala previše, a kako je sve izgledalo i čime raspolaže Ana Korać, jedna od najatraktivnijih ukućanki Zadruge, možete pogledati u video-prilogu ispod ovog teksta.

Bonus video LEPA BRENA PODELILA INTIMNE TRENUTKE: Snimila je svaki detalj sa suprugom Bobom, a evo kako su podneli vožnju autobusom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.