PIPALI SE U KREVETU! Ana i Janjuš legli zajedno da spavaju, on se skinuo, a ona ga dohvatila i bez blama krenula da ga dodiruje! (VIDEO)
Već dugo se spekuliše da postoji nešto između njih dvoje, Foto: Printscreen

CRNI JANJUŠE, šta će žena da ti kaže?

PIPALI SE U KREVETU! Ana i Janjuš legli zajedno da spavaju, on se skinuo, a ona ga dohvatila i bez blama krenula da ga dodiruje! (VIDEO)

Ana i Janjuš koriste svaki trenutak kako bi bili zajedno

Objavljeno:

Marko Janjušević Janjuš napravio je pravu dramu kada je shvatio da svi misle da on ima nešto više od prijateljskog odnosa sa ivanjičkom starletom Anom Korać.

Iako se na neko vreme povukao od nje, rešio je da ne odustaje od svoje drugarice, a ona ga je čak, kao vođa, postavila za omiljenu osobu, te zajedno spavaju u hotelu.

Njih dvoje gledaju u svakom trenutku kad mogu da budu odvojeni od svih, a danas popodne su ležali u krevetu zajedno. Janjuš je bio bez majice, dok ga je Ana držala za ruku, što je delovalo kao nešto što prijatelji ne bi radili.

Ana je pričala sa Janjuševom tetovažom
Ana je pričala sa Janjuševom tetovažomfoto: Printscreen

Ona je njega dirala po stomaku, praveći se da priča sa tetovažom Tome Zdravkovića koju košarkaš ima, a sve se čini da je ovo samo bio izgovor da bi ga dodirivala.

Iako je Janjuš sam rekao da će njegova žena sada gledati Zadrugu više nego ikada otkad je on omiljena osoba, sigurno je da joj se ovaj prizor neće dopasti.

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku ispod:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.