OVO SRBIJA GLEDA, O OVOME BRUJI REGION: Se*s, svađe, nasilje, sedativi, ali i SILOVANJE?! (FOTO)
Svačega smo se nagledali prethodne godine, Foto: Printscreen Youtube

POMERAJU GRANICE NEUKUSA

OVO SRBIJA GLEDA, O OVOME BRUJI REGION: Se*s, svađe, nasilje, sedativi, ali i SILOVANJE?! (FOTO)

Dva rijalitija - Parovi i Zadruga obeležila su godinu za nama

Objavljeno:

Zadruga kao novi format vrlo brzo je okupirala gledaoce, a Parovi su ostavljali bez teksta sve pored malih ekrana, i to jeftinim skandalizmom. Oba rijalitija obilovala su seksom.

Silovanje u Parovima?

Malo je reći da je odnos Mirele i Milija skandalozan
Malo je reći da je odnos Mirele i Milija skandalozanfoto: Printscreen

Degutantne scene sa elementima krivičnog dela prikazane su u maju u rijalitiju Parovi. Tom prilikom skoro svi ukućani bili su pod dejstvom alkohola, a dvoje učesnika Milutin Radosavljević Mili i Mirela Lapanović završili su u krevetu u spavaćoj sobi.

ISPREBIJAO JE, OPLAVIO OKO, A SAD SE I OGLASIO! Mili progovorio o prebijanju Mirele! (FOTO)

Iako se na Mirelinom licu videlo da je ona praktično u nesvesnom stanju, Mili nije hteo da je ostavi na miru, a ona je pokušala i rukom da ga odgurne od sebe. Ipak, on je nastavio da navaljuje, a na kraju je legao preko nje. Sudeći po onome što su gledaoci mogli da čuju i vide, imali su seksualni odnos.

Glavni urednik televizije Happy, Milomir Marić, dao je ništa manje skandaloznu izjavu tim povodom:

Glavni urednik televizije ne prati program
Glavni urednik televizije ne prati programfoto: Printscreen Youtube

- Baš me briga! Nisam gledao, niti me to zanima. Zovite PR-a, ja se bavim Parovima samo kada je nešto važno. Stvarno, niti to gledam, niti znam o čemu se radi - ispričao je Marić kome ovaj skandal, očigledno, nije bitan. O ovom skandaloznom incidentu pisali su i strani mediji sa zgražavanjem.

Đekson i Anđela

Anđela i Đekson su na početku Zadruge bili u vezi
Anđela i Đekson su na početku Zadruge bili u vezifoto: Printscreen Youtube

Žestoko je počela Zadruga, a jedni od prvih koji su probili led bili su Nemanja Đerić Đekson i Anđela Veštica. Oni su danima imali seksualne odnose, a jedan je ostao upamćen.

PAO JOŠ JEDAN SE*S U ZADRUZI?! Ovo dvoje zadrugara NIKADA ne biste spojili! Pa, ovo je apsurdno... (VIDEO)

Naime, iako se nije videlo šta se dešava ispod pokrivača, Anđela je vrištala.

- Aaa! Jeb*m ti život! Jesi normalan ti - vikala je Anđela Veštica, a reper je samo tražio da ćuti i da nastavi sa uživanjem.

- Jao, j*b*te, znaš koliko sam se umorila! Je*em ti život! Aaa joj! Jao! Jao majko! Jao Nemanja - dodala je ona u naletu strasti.

Prvo se pobili, pa imali seks

Bivši muž Goce Tržan je seksualno aktivan u rijalitiju
Bivši muž Goce Tržan je seksualno aktivan u rijalitijufoto: Printscreen Youtube

U toku jedne žurke u vili Parova glavne "zvezde" večeri su bili Ivan Marinković i Mea Bond. Naime, Ivan je bio krajnje nasilan i grub, napao ju je kako god je stigao, a ona se branila koliko je mogla. Bilo je šamara, zavrtanja ruke, udaraca i svega sličnog. Poslednja stvar koja se očekivala jeste ona koja se dogodila neposredno posle zabave. Naime, Ivan i Mea su završili u strasnom zagrljaju, a svoju avanturu su, na opšti užas, nastavili u krevetu.

UŽASAVAJUĆA PRIČA UČESNICE PAROVA: Komšija me zlostavljao sa 11, a dečko tukao metalnom šipkom, slomio mi kosti i držao u stanu mesec i po! (FOTO)

Mina i Đekson

Mina i Đekson su u Zadruzi imali turbulentnu vezu
Mina i Đekson su u Zadruzi imali turbulentnu vezufoto: Printscreen

Pomenuti Đekson nije gubio vreme u Zadruzi, pa je Anđelu Vešticu zamenio sa njenom najboljom drugaricom, Minom Vrbaški. Malo je reći da je Mina maloletna, malo je reći da su milioni ljudi gledali njihov seks, a najgore od svega je što je Mina bila pod jakim lekovima. Neretko se dešavalo da pred svima posle seksa sa Đeksonom pokaže intimnu regiju ili da lomi stvari po kući. Ona je kasnije napustila rijaliti.

E, SRBIJO! Mina Vrbaški BLEJI po rijalitiju, prodaje DROGU, a ima samo OSNOVNU ŠKOLU! Šta su radili njeni RODITELJI?

Strasti buknule u štali

Luna i Sloba su načinili prvu javnu preljubu
Luna i Sloba su načinili prvu javnu preljubufoto: Printscreen Youtube

Luna Đogani, devojka i/ili ljubavnica Slobe Radanovića, budući da je još uvek oženjen Kijom Kockar, koja je takođe u Zadruzi, u nekoliko navrata zgrozila je gledaoce svojom nehigijenom, a njih dvoje u paru zgrozili su sve kada su imali seks u štali. Da sve bude ispraćeno, pobrinula se i produkcija Zadruge, koja je emitovala taj seks necenzurisano. I sami učesnici bili su u šoku:

FOTOGRAFIJA LUNE I VELJKA RAŽNATOVIĆA U KOMPROMITUJUĆOJ POZI! U donjem vešu i ljubavnom zanosu! Kuku, šta ćeš sad Slobo? (FOTO)

- Slobo, ako kažeš da je Luna tvoja ljubav i tvoja devojka, a ne ljubavnica, zašto onda imate seks u WC-u, a ne u krevetu? - pitala je Maca pevača, a on je dao šokantan odgovor:

- Nemam više seks u WC-u, otkad je produkcija to zabranila. Niti bilo gde drugo - rekao je Radanović, koji očigledno misli da niko nije shvatio šta je radio sa Lunom u štali prethodnu noć.

Prva rijaliti beba

Miljana i Ivan su napravili prvu rijaliti bebu
Miljana i Ivan su napravili prvu rijaliti bebufoto: Printscreen Youtube

Miljana Kulić i Ivan Marinković nedeljama su imali seks u rijalitiju Parovi. Doslovno kao da su sami na svetu, ne mareći da li ih iko gleda. Rezultat toga je i navodna trudnoća Miljane Kulić. Tako će Ivan i Miljana za nekoliko meseci postati i roditelji prve rijaliti bebe.

MILJANA KULIĆ IZAZVALA HAOS U PAROVIMA! Nakon odlaska kod lekara, donela KONAČNU ODLUKU O ABORTUSU!

Bonus video ŠOK SNIMAK KOM SE SMEJE CELA SRBIJA: Vendi je nastupala ispod šatre, popela se na sto a onda je počeo haos!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.