PRIČALE O LJUBOMORI, pa Kija SASULA Luni u facu: JADNI STE!
Foto: Printscreen

BIĆE ONE NAJBOLJE DRUGARICE

PRIČALE O LJUBOMORI, pa Kija SASULA Luni u facu: JADNI STE!

Sloba Radanović, nakon supruge Kristine Kockar i cimera Bore Santane, platio je telefonski poziv

Objavljeno:

On je razgovarao sa svojom majkom Draginjom, koja je sina savetovala da ne ćuti svojoj ženi Kiji kada ga provocira i da se ne svađa sa devojkom Lunom Đogani.

Kada se vratio u dnevnu sobu, Sloba je pozdrave preneo svojoj dragoj. Blogerka je bila oduševljena rečima Slobine majke, koja ju je pozdravila. Nešto kasnije, o pozivu koji je imao, razgovarao je i sa suprugom Kijom Kockar, iako mu je majka negativno pričala o njoj.

Sloba Radanović razgovara sa majkom Draginjom, foto: Printscreen Youtube

- Ja sam vodila njegovu Fejsbuk stranicu. Devojke mu stalno šalju kao da je sladak, a ja im odgovaram. Ja nisam bila ljubomorna. On je imao slobodu, to je možda bila greška - izjavila je Kristina.

- Ja sam ljubomorna. Ja ću ga vezati za radijator. Ja sam bolesno ljubomorna. On je već rekao koga da obrišem sa svog Instagrama - nadovezala se Luna na Kiju.

- Jadni vi! - kratko je izjavila Slobina žena.

Luna Đogani, foto: Printscreen

Kristina Kockar, Luna Đogani i Sloba Radanović, toliko su bili složni prošle noći, da su se čak zajedno provodili na rođendanu Divne DNK. Tamo su igrali igre na sreću, a u jednom trenutku Kija je pitala Slobu da li se seća koji je broj njene zgrade kako bi mogla da stavi žetone na taj broj, a Radanović je kao iz topa odgovorio.

Bonus video ESPRESO TVITER: Teodora Džehverović

(Espreso.co.rs/ Kurirstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.