DROGA, SEKS I POZNATI FUDBALERI: Isplivali DETALJI Lunine afere ZLATIBORSKE ZORE!
Foto: Printscreen

otkrivamo!

DROGA, SEKS I POZNATI FUDBALERI: Isplivali DETALJI Lunine afere ZLATIBORSKE ZORE!

Afera "Zlatiborske zore" u kojoj su glavni akteri učesnici "Zadruge" Luna Đogani i Jovan Mijalković, a koju je razotkrio Anđelo Ranković, i dalje se ne stišava, a sada se pojavilo još novih detalja

Objavljeno:

Naime, čim je Jovan ušao u "Zadrugu" otkriveno je da se on i Luna poznaju, s obzirom na to da su zajedno boravili na Zlatiboru pre nekoliko godina.

Anđelo Ranković od početka rijalitija tvrdio je da zna neke stvari o Luni kojima bi mogao da je uništi, a reč je upravo o aferi koju interno zovu "Zlatiborske zore", a onda je Luna pre nekoliko dana odlučila da ispriča celu priču Milanu Miloševiću.

Ona je objasnila da su nakon pomenutog zimovanja o njoj kružile priče da se drogira i da je prostitutka, kao i da je razlog tome to što je bila okružena lošim društvom, koje je konzumiralo narkotike.

Luna Đogani u zadruzi, foto: Printscreen

Međutim, sada se oglasio Jovanov brat Milan, koji je otkrio još novih detalja.

- Oni su tada bili u društvu sportista, poznatih fudbalera. Jovan i Luna su se tom prilikom zgotivili i družili se sve vreme. Ono što sigurno znam jeste da Jovan nije bio sa Lunom, a jedino što ih je spajalo bili su ti poznati sportisti - rekao je Milan Mijalković.

BONUS VIDEO

ESPRESO HELIJUM: Stefan Živojinović

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.