SORAJA ISPRIČALA SVE TAJNE ANE KORAĆ: Zaigrala se sa Janjušem, a znam 100 ODSTO sa kim bi se SMUVALA u Zadruzi!
Foto: Printscreen Instagram

iskreno i bez dlake na jeziku

SORAJA ISPRIČALA SVE TAJNE ANE KORAĆ: Zaigrala se sa Janjušem, a znam 100 ODSTO sa kim bi se SMUVALA u Zadruzi!

Bez dlake na jeziku o najboljoj prijateljici

Objavljeno:

Ana Korać postala je poznata javnosti pre svega kao drugarica Soraje Vučelić, a njihove provokativne fotografije na društvenoj mreži Instagram privlačile su veliku pažnju pre njenog ulaska u rijaliti "Zadruga".

Njih dve su se javnosti predstavile kao najbolje prijateljice, a Ana Korać neretko u "Zadruzi" naglašava koliko su ona i Vučelićeva bliske. Kako je Ana postala izuzetno prisna sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem, a sa druge strane ušla u ozbiljan sukob sa nekim zadrugarima, kontaktirali smo Soraju kako bi nam prokomentarisala njeno ponašanje.

foto: Printscreen Instagram

- Okruženje u kojem se oni nalaze u ljudima izaziva ono najgore i ono najbolje u njima. Postoji razlika u njenom ponašanju u "Zadruzi" i ponašanju spolja. Napolju je mnogo pozitivnija, ali to je normalno jer je rijaliti ipak psihička igra u kojoj na neki način samog sebe bolje upoznaš- istakla je Vučelićeva.

Mnogima je pažnju privukao Anin blizak odnos sa Janjušem, pa smo upitali Soraju da nam kaže kako gleda na to što se Koraćeva mota oko oženjenog muškarca, kao i koga u kući može da vidi kao potencijalnog momka za Anu.

- Nezahvalno je da komentarišem išta o njihovom odnosu jer čovek ima porodicu i smatram da bi bilo suvišno da dodam bilo šta. Da su se malo zaigrali-jesu, ali Ana najbolje zna ko je privlači, a ko ne. Ona inače voli istetovirane i visoke muškarce, a sigurno bi se smuvala sa Urošem Ćertićem da nije diskvalifikovan- objasnila je Soraja.

foto: Printscreen Instagram

Kako su njih dve bliske drugarice, Soraja se osvrnula i na to šta bi želela da poruči Ani ukoliko bi imale priliku da porazgovaraju.

- Svako pravi sebi imidž kakav želi i ja se u to ne bih mnogo mešala, ali bih je svakako posavetovala da se ne svađa i ne izgovara ružne reči jer ja to ne volim uopšte. Ja je takvu ne znam uopšte, jer je inače duhovita i pozitivna. Rekla bih joj, takođe, da ne dira Jecu Golubović jer mi je užasno to da gledam- ne mora ona biti ista kao njih 35 tamo- bila je iskrena Vučelićeva.

foto: Printscreen Instagram

Soraja je na kraju priznala da je ipak zadovoljna Aninim celokupnim ponašanjem, te da će svakako u svemu podržati sebi blisku osobu.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.