Šta sam ja dočekao! Mrš u P*ČKU MATERINU! viknuo je Luni i završio! Tužna slika RIJALITIJA (VIDEO)
Foto: Printscreen

haos

Šta sam ja dočekao! Mrš u P*ČKU MATERINU! viknuo je Luni i završio! Tužna slika RIJALITIJA (VIDEO)

Čim se malo oporavila, počele su svađe i haos i to zbog jedne stvari

Objavljeno: 13:04h

Situacija u "Zadruzi" je sve interesantnija i sa finansijskog aspekta.

Naravno, kada govorimo o "zadružnim finansijama" i luksuza koji je nekima na raspolaganju unutar kuće. Pašteta se svakako ne može nazvati luksuzom, ali u nekim situacijama je i ona preko potrebna. Baš u takvoj nevolji su se našli Luna Đogaj i Slobodan Radanović koji su samo gledali dok su se ostali zadrugari gostili paprikašem i sličnim poslasticama, a oni su gladovali.

- Šta sam dočekao, da nemam 'leba da jedem?! Marš u p*čku materinu! - viknuo je Sloba i završio svaku priču oko hrane, dok je Luna sedela i tužno gledala u njega, verovatno u isto vreme osećajući bes, saosećanje i glad.

foto: Printscreen

Pre toga ju je upitao da li je povraćala... nije dobio odgovor. Očito je bolno podnela kraj lagodnog života u rijalitiju.

Snimak na kom se odvijaju ove scene je sam po sebi zanimljiv i zbog izvanrednog montažerskog umeća stvaraoca, pa tako na samom početku vidimo Kiju i Miću u razgovoru, a nekoliko kadrova posle Lune i Slobe vidimo Mikija, Boru i Baneta Čolaka kako uživaju u hlebu za koji Miki tvrdi da je bolji nego pekarski i pomenutoj pašteti. U tom delu imamo i nekih krajnje interesantnih rečenica, a klip se završio replikom Baneta Čolaka koja je prekinuta na pola. Nadajmo se da ćemo nekad saznati celu istinu.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.