POSLE BEKSTVA IZ RIJALITIJA, ALEKSANDRA SUBOTIĆ PIŠE AUTOBIOGRAFIJU I U NJOJ OTKRIVA: Majka me je terala da uzimam NOVAC ZA SE*S!
Foto: Printscreen Instagram

I ONA POSTAJE SPISATELJICA

POSLE BEKSTVA IZ RIJALITIJA, ALEKSANDRA SUBOTIĆ PIŠE AUTOBIOGRAFIJU I U NJOJ OTKRIVA: Majka me je terala da uzimam NOVAC ZA SE*S!

Bivša učesnica Parova Aleksandra Subotić i njena majka Ljuba Pantović imaju problematičan odnos otkako je Aleksandra ušla u poslednju sezonu rijalitija Parovi

Objavljeno:

Starleta je ekskluzivno za Rijaliti ispričala šokantne detalje svog života koje planira da opiše u knjizi, te otkrila kako ju je majka ubeđivala i navodila da sa bogatim Arapima ima odnose kako bi zaradila novac.

Naime, Subotićka će sve detalje svog i te kako intrigantnog života uskoro i objaviti, a kako tvrdi, deo knjige biće posvećen turbulentnom odnosu sa Ljubom Pantović.

foto: Nemanja Pančić

- Upravo idem da kupim dve sveske i da zapišem ceo svoj život, pa da izdam knjigu. Biće od onog trenutka kad sam se rodila, od prvog dana koga se sećam. To su neke mnogo teške stvari koje su mi se desile. U vili su me svi napali da me je majka podvodila i da sam ja prostitutka, a ja to nisam. U jednom trenutku sam se družila sa mnogo bogatim muškarcima, Arapima. Jedan od tih Arapa je meni ponudio da ja budem u vezi sa njim, a ja to nisam želela - otkrila je Aleksandra i dodala:

foto: Damir Dervišagić

- Pre nego što sam ušla u Parove, on je želeo da mi imamo odnose i nudio mi je neki telefon zlatan i novac zauzvrat, a ja sam sve to odbila. Na to je moja mama prokomentarisala: “Kako si mogla da spavaš sa Čabarkapom, šta te boli uvo? Stavi kondom, pustiš ga da odradi i uzmeš novac! Trebala si to da uradiš”. Eto to je istina, to je Ljuba Pantović. Želim sve da napišem. Ovo je nešto što sam zakopala u sebi, što nisam želela da iko zna. Jednostavno treba mi da sednem sama i da zapišem sve, imam mnogo bolnih stvari i mnogo bolne istine za koju nisam htela da se zna.

(Espreso.co.rs/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.