ĆERKA SINANA SAKIĆA NASTAVLJA SA NAPADIMA NA ANABELU: Kija je lavica i kraljica, ti si se za vreme rata SKIDALA dok su drugi doživljavali TRAUME!
Foto: Printscreen

NEGATIVNE KRITIKE SAMO PLJUŠTE

ĆERKA SINANA SAKIĆA NASTAVLJA SA NAPADIMA NA ANABELU: Kija je lavica i kraljica, ti si se za vreme rata SKIDALA dok su drugi doživljavali TRAUME!

Ćerka poznatog pevača Sinana Sakića, Đulkica Sakić Amzić, nedavno je podigla prašinu kada je svojim otvorenim pismom "osula paljbu" po Luni Đogani

Objavljeno:

Posebnu pažnju tim povodom privukla je njena izjava da Gagi očigledno nije dovoljlno mlatio Anabelu.

Pošto su se mediji pozabavili njenim otvorenim pismom, Đulkica je rešila da doda još koju reč.

“Ok, izašlo u novinama, donekle sam znala da hoće. Greška novinara je što me nisu pitali, jer bih imala još puno što šta da kažem na tu temu. Prvo, ja nisam nikakva javna ličnost, moj otac je. Da sam želela da se bavim bilo čim vezanim za javnost, uradila bih to davno. Ja nisam neko kome treba slava, jer moj otac je ima za sve nas. Ja sam u ovoj priči supruga i majka tri devojčice. Da se ogradim, porodicu Đogani izuzetno poštujem i cenim njihov rad. Gagija lično ne poznajem i apsolutno ništa protiv njega nemam, on je za mene vrhunski igrač i muzičar. Anabelu ne poznajem i sada mi je drago da je tako, jer bih verovatno muža negde morala sakriti”, počela je Đulkica.

foto: Dragan Kadić

ANABELU GAGI NIJE DOVOLJNO TUKAO! Ćerka poznatog pevača se BRUTALNO obrušila na Luninu mamu!

“Majke su te koje usađuju moral deci, majke su te od kojih zavisi kakva će im deca biti. Slobina majka je najveće razočarenje koje jedna snajka može da doživi. Gospođo, uz dužno postovanje, pa vaša snajka nijedan komentar nije dala za novine dok vi niste. Sina ste osudili na propast samo zato što vam snajka nije po meri. Strašno!!! Ovo me je pogodilo lično i objasniću to. Najstrašnije mi je kada su majke imale težak život i kroz te svoje patnje leče komplekse na svoj deci. Tipičan primer Anabela. Sećate se kada je ušla u Zadrugu sa Kijom? Ja sam se šokirala njenom pričom i još više aplauzom kojim je dobila. Žena je rekla da je preživela rat. Da, i moja tetka, i moji ujaci, i njihova deca, pa su čestiti vredni i pošteni”, oštro je nastavila Sinanova ćerka.

foto: Printscreen Facebook

Lutko moja, povredilo me to što ponižavaš majke i očeve, braću i sestre koji su traume preživljavali dok si se ti uvijala, skidala i zarađivala za hleb. I umesto da detetu objasniš da to nije u redu i da je jako ružno, ti izađeš i kažeš: “Pa zaljubili se. 100 ljudi 100 istina. Pa Sloba je dobrica… Pa Kija je glumica, dokazaću to…” Najcrnje mi je kada mi dođu drugarice moje ćerke i pitaju me da li je OK da se smuvaju sa oženjenim muškarcem, jer Anabela kaže da je sasvim ok ako se desi ljubav???? Ona je ipak javna ličnost, a one uvek znaju šta je ispravno. Draga sada treba da budes stvarno lavica i da objasniš devojčicama, javno, koje imaju po 16, 17 godina da je sasvim OK ako se zaljube u oženjenog muškarca i nebitna je stvar da li mu je žena trudna ili ne ili imaju dečicu. Rekla si da ti je izdaja nešto sto nikada ne bih oprostila, a to što su druge izdate zbog tebe nikom ništa”, napisala je Đulkica.

foto: Printscreen Youtube

“Kija je bre povređena žena koja se i dalje drži, od nje nauči šta je lavica, bori se kao lav gleda svog zakonitog muža na kog ima pravo i te kako, u rukama neke tamo klinke. Sram te, bre, bilo, još kao snimiš pesmu “Zabranjeno”. Fuj, bre, gadiš mi se i ti i sve sto ima veze sa tobom. Ćerka ti ima javno seks, ali i to objasni klinkama da je OK da ih mame i tate podrže . Nemam više komentara na sve ovo KIJA LAVICE KRALJICE SVE STO SI TI URADILA I JA BIH SVE BAŠ TAKO KAKO SI I TI. Kroz tebe draga gledam svoju priču samo što će i tvoja kao i moja završiti sa srećnim krajem”, zaključila je Đulkica u svom statusu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.