PRODUKCIJA REAGOVALA, BIĆE GORE NEGO U LOGORU! Donela odluku koja će uticati na život svih - Zadrugare čeka PAKAO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

crno im se piše

PRODUKCIJA REAGOVALA, BIĆE GORE NEGO U LOGORU! Donela odluku koja će uticati na život svih - Zadrugare čeka PAKAO! (VIDEO)

Zadrugare ovog jutra nisu dočekale lepe vesti!

Objavljeno:

Iako su žene bile presrećne jer su dobile priliku da se srede u frizerskom salonu, a muškarci da se naspavaju, pismo koje im je poslao Veliki šef ih je potreslo do srži.

Naime, jedno od osnovnih pravila života u "Zadruzi" je da preko dana učesnici ne smeju da spavaju, a upravo njega oni najviše krše:

- Zadrugari, zbog neprekidnog ležanja u krevetu preko dana, spavanja i svega ostalog, na korak smo od odluke da spavaća soba preko dana bude zaključana. Zato ćete sada glasati da li ćete poštovati pravila ili će soba posle jutarnjeg buđenja biti zaključana. Pazite kako ćete glasati - stajalo je u pismu.

Lepi Mića je, očekivano, prvi ustao da da svoj komentar:

foto: Printscreen

- Ja sam znao da će doći do ovoga. Ja mogu da ne spavam jer sam ja životinja. Ponavljam 100 puta, meni ne smeta ništa, topovi pored kreveta da pucaju, ali ima kome smeta - rekao je Mića.

Kako je izgledala cela rasprava, možete pogledati u video snimku:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.