MUŠKE SUZE SU NAJTEŽE! Anđelo GRCAO u suzama pred kamerama! GOTOVO JE, ne mogu više! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

SUZA SUZU STIŽE

MUŠKE SUZE SU NAJTEŽE! Anđelo GRCAO u suzama pred kamerama! GOTOVO JE, ne mogu više! (VIDEO)

Anđelo Ranković izgleda ima loš dan

Objavljeno:

Nakon svađe sa svojom devojkom Teodorom Džehverović, on ne može da se sabere. A i izgubio je poslednju nadu za poziv, otkako je u današnjoj igri odustao u finalu kako bi pobedila Žiža Stojanović.

foto: Printscreen Youtube

Nakon razgovora sa Miljanom Vračevićem, koji ga je posavetovao kako treba da se ponaša u rijalitiju i da dešavanja u rijalitiju ne treba lično da shvata, posetio Drvo mudrosti i ispričao mu šta ga sve vreme tišti.

- Igrali smo ovu igru. Kada želim da pobedim, ja idem do kraja. Bila je tu Žiža sa nama, naravno da bih pustio Žižu. Kada tri meseca ovde svasta pričaju o Žiži, sada ovde morališu. Hajde da pustimo Žižu da pobedi u svakoj igri, nemoj da joj kradu hranu, da je za*ebavaju i pod*ebavaju - bio je iznerviran Anđelo.

foto: Printscreen Youtube

- Možda bih dobio poziv koji čekam ta tri meseca, mnogo mi znači taj poziv, to mi je bitno. Boli me uvo za nagradu i pare. Na sve to je došla ta svađa sa Teodorom. Mislio sam da ako pobedim da će biti taj poziv - rekao je plačljivim glasom.

Drvo mudrosti je saopštilo Anđelu da če uskoro moći da se čuje sa nekim od svojih najmilijih. Kada je on čuo ove reči, nije mogao da se suzdrži, a da ne zaplače. Nakon što je napustio Rajski vrt, Anđelo je otišao u pub gde se osamio i nastavio da plače.

Ceo njihov razgovor i reakciju možete pogledati u sledećim video-snimcima.

(Espreso.co.rs/ Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.